GRATIS klassisk koncert med Mezzosopran Nana Bugge Rasmussen

30 maj 2018 kl. 18:15 - 20:15

Titangade 1, Titangade 1, 2200 København

Aftens program:

Kl. 18.15 - Dørene åbner

- Baren er åben

Kl. 18.50 - Dørene lukker

Kl. 19.00 - Koncert / Tv-optagelse

Kl. 20.00 - Tak for i aften


BEMÆRK: Koncerten bliver optaget af Tv-kanalen dk4.


Nielsen Saloner med mezzosopran Nana Bugge Rasmussen!


Mezzosopran Nana Bugge Rasmussen er født i København. Efter filosofi-studier ved Københavns Universitet, studerede hun sang ved Universität der Künste, Berlin, og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun har vundet priser i flere internationale konkurrencer og er modtager af Statens Kunstfonds legat 'Den Unge Elite'.
I 2012 sang hun for første gang ved Copenhagen Opera Festival. Her har hun siden optrådt flere gange i et bredt repertoire, senest i 2016 i forestillingen Exodus (Peter Bruun/Ursula Andkjær Olsen), med Figura Ensemble, instrueret af Rolf Heim. Hun har flere gange været solist med det franske orkester Le Capriccio Francais under ledelse af Philippe Le Fèvre, bl.a. som Dido i operaenDido og Aeneas af Purcell (2014).
Også hendes koncert-repertoire spænder vidt og hun har været solist med bl.a. Accademia Bizantina under ledelse af Andreas Scholl, Kammerorchester Basel, Camerata Øresund, Holmens Barok og Randers Kammerorkester og optrådt i bla. Alte Oper, Frankfurt; Théatre de Champs-Élysées, Paris; Grand Théatre de Provence, Aix-en-provence; ved bl.a. Copenhagen Renaissance Festival, FestivalInternational d'Opera de Beaune, Festival de Froville, Passage Festival m.fl.
I september 2017 sang hun Eurydike i operaen Nedstigning af Nicolai Worsaae på Takkelloftet, Operaen - Det Kongelige Teater, i København, en præstation der blev rost af både anmeldere og publikum. I 2018 kan hun bl.a. høres i Paris som alt-solist i Vivaldis Magnificat og Bachs Magnificat og i Sverige i Vadstenas årlige operaproduktion.

I aftenens program er der både tragik, smægtende kærlighed og højt humør at svælge i. Nana synger en vifte af sine yndlingsarier, både opera og koncert, og mon ikke også der sniger sig et par skønne lieder med i programmet.



GRATIS klassisk koncert med Mezzosopran Nana Bugge Rasmussen

Salg lukket