GRATIS klassisk koncert med pianist Elisabeth Nielsen

28 maj 2018 kl. 18:15 - 20:00

Titangade 1, Titangade 1, 2200 København

Aftens program:

Kl. 18.15 - Dørene åbner

- Baren er åben

Kl. 18.50 - Dørene lukker

Kl. 19.00 - Koncert / Tv-optagelse

Kl. 20.00 - Tak for i aften


BEMÆRK: Koncerten bliver optaget af Tv-kanalen dk4.


Nielsen Saloner med pianist Elisabeth Nielsen!


Den unge talentfulde pianist Elisabeth Nielsen debuterede for nyligt fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium's solistklasse i August 2017 som blot 24-årig efter studier i København, Universität für Musik i Wien og Steinway-akademiet i Verona.

Elisabeth Nielsen er prisvinder ved flere konkurrencer i Danmark, Østrig, Portugal, Italien og Holland, bl.a. Steinway Konkurrencen, Salieri-competition, ”Prof. Dichler-Wettbewerb” og ”International Piano Competition for Young Musicians” i 2012, hvor hun vandt Hollands Symfoniorkesters pris. Hun optræder jævnligt ved festivaler i Italien, Tyskland, Holland, Schweiz, Slovakiet, Østrig, Ukraine, Sverige og Danmark.

Elisabeth Nielsen er en meget aktiv musiker og spiller både kammermusik, med sangere og involverer sig gerne i projekter på tværs af genrer: Chopin-saloner med oplæsning, musik og billeder, projektleder og dansk stemme i Opera-Reqiuem ”IYOV” m.fl. I 2015 tog hun initiativ til en fejring af Carl Nielsen med en række koncerter i Danmark, Ukraine, Østrig og Italien.

Elisabeth Nielsen har udgivet 2 solo-CD'er hos pladeselskabet DANACORD med værker af Bach, Schumann, Prokofiev, Beethoven og Carl Nielsen. Release-koncerterne fandt sted i Tivolis Koncertsal og ved festivalen ”Nuova Coppa Pianisti” i Italien, samt ved debutkoncerten i konservatoriets koncertsal.

I 2016 modtog hun Sonnings Talentpris og fik status som artist-in-residence på Circolo Scandinavo og Det Danske Akademi i Rom. Hun var i 2017 vinder af den prestigefyldte skandinaviske Yamaha-konkurrence.

Publikum får mulighed for at høre et romantisk program af klaverlitteraturens skønne perler med både humor, kærlighed og dramatik.

GRATIS klassisk koncert med pianist Elisabeth Nielsen

Salg lukket