eventet sluttede

Gratis konsultation om laser-hårfjerning hos AK Nygart + særligt tilbud

Gratis

Sted

Dato

17 sep 2019 kl. 18:00 - 09 jul 2020 kl. 11:15

Beskrivelse

Hos AK Nygart tilbyder vi altid en helt gratis konsultation om laser-hårfjerning med én af vores specialsygesplejersker, hvor der kigges på din hud- og hårtype, og du modtager rådgivning omkring, hvilket behandlingsforløb, der er bedst egnet til dig. I september 2019 har vi derudover et helt unikt tilbud! Hele måneden tilbyder vi store besparelser på behandlinger med laser-hårfjerning. Køb 3 områder, som du vil have hårfjerning med laser på og betal kun for for 2. Det billigste område får du gratis! Tilbuddet kan benyttes frem til 1. oktober 2019, når du booker tid hos vores hårfjerningsspecialister Ann Sophie, Fabiola eller Charlotte. Permanent hårfjerning med laser kan bruges på alle områder af kroppen - også til imtim hårfjerning. Og hårfjerning er ikke kun for kvinder. Hos AK Nygart hjælper vi også tit mænd med at komme uønsket hårvækst på kroppen til livs. Kontakt os i dag og få en gratis konsultation.


Arrangør

Lokation

Ny Østergade 12, 1101 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .