Gratis live rollespil for hele familien i uge 30

Nærlæggende skov, 9210 Aalborg SØ
20 jul 2020 kl. 11:00
26 jul 2020 kl. 18:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Oplev middelalderlivet på tæt hold: 

  • Se, føl og oplev egen krop, hvordan det er at være en person i en levende historie, uden fast manuskript. 
  • Vær enten en orke, dværg, elve (Alm. og sortelver) eller menneske, med egne mål, konflikter, pligter og ansvar.
  • Om dagen vil byerne og skoven summe af liv, når der skal arbejdes i landsbyen, på landet og i skoven eller kæmpes mod fjender evt. mod nogle af landets magiske- og overnaturlige væsner
  • Om natten samles vi i handelsområdet, hvor der vil være forskellige natur opgaver, som skal løses i fællesskab med en frivillig.
  • Når aftenens og nattens opgaver og bålhygge er overstået, går racerne til egen landsby (base) og nyder nattens dufte, lyde og følelser i en mindre gruppe.

Maj - Juli

Hver søndag i maj- juli og frem til uge 30 fra kl. 13.00-16.00, fremstiller vi de ting vi skal bruge. Det er en fælles proces, mellem de frivillige, dig og muligvis din familie. Her er materialer, der plads og åbenhed til at eksperimentere, idéudvikle og afprøve teknikker i et trygt og sjovt fællesskab. Planen er at du selv designer, udformer og i sidste ende afprøver de rekvisitter du har fremstillet.

Uge 30

Tirsdag sætter vi kulisserne op. Vi opbygger i fællesskab 4 små midlertidig landsby med huse, by hegn mm. Det er i disse baser af hver enkelt race skal sove og leve i under selve rollespillet. I menneskenes base er der ligeledes et fælles handelsområde med alt hvad det indebære, så som banken, kroen, magiskolen, spåkonens hus, våbenhandleren og de forskellige håndværkersværksteder.
Onsdag – søndag
afholdes selve rollespillet, her oplever du naturen, dens dyreliv, planter og materialer. Der skal samles og undersøges urter, svampe og planter i naturen, så det kan laves mad over bål eller magiske drikke på magiskolen. Når vi er sammen om rollespillet, arbejder vi tæt sammen, reagere og reflektere over egne og andres udspil, ideer og forskellighed. Når spillet går i gang, er der ingen, der kommer og fortæller dig præcist hvad du skal gøre. De frivillige er altid behjælpelige med råd, vejledning og fællesoplevelser. I sidste ende er det dig selv, der udvikler og lever dig ind i din rolle og bestemmer, hvordan din egen historie skal udvikle sig.Når mørket og roen sænker sig i skoven, er det en helt anden oplevelse der venter dig, for når synssansen svækkes - øges lydenes og duftenes intensitet.
Søndag
rydder vi op og det er vigtigt for os, at vi alle hjælper med dette, så vi ikke efterlade noget affald, som vil ødelægge naturen eller naturoplevelserne for de næste der kommer i skoven.

Profile picture
Karina Seidelin Jensen

Aktivitetsjonglørerne er en frivillig social forening, for børn og unge i Aalborg Kommune

eventet sluttede

Gratis live rollespil for hele familien i uge 30

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke