GRATIS Mini-messe i Huset for Sundhed og Balance, Hillerød lørdag den 25 april

eventet sluttede

GRATIS Mini-messe i Huset for Sundhed og Balance, Hillerød lørdag den 25 april

Billetter fra Gratis

Dato

25 apr 2015 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

Dit NYE sundhedshus i Hillerød - nu mere end 19 sundhedseksperter på ét sted. Din sundhed, din balance – dit liv!

Kom til GRATIS Sundhedsmesse i Huset for Sundhed & Balance 25/4 kl 10-14! www.sundhedscentret.dk

Huset for Sundhed og Balance inviterer til en messe, hvor du kan høre forskellige foredrag, få prøve-behandlinger, få målt dit BMI, få foretaget en høretest, alt i alt en dag fyldt med sundhed og velvære, til krop og sjæl. Udover de spændende foredrag i centrets mødelokale, kan du besøge de enkelte behandlere, som i løbet af timerne vil stå klar til at fortælle dig om healing, afspænding, stress, træning, mad og motion, psykoterapi, vægttab, angst, høreapparater, fysioterapi, massage, kraniosakralterapi, kinesiologi, spiritualitet, zoneterapi og nerverefleksologi.

Program:

Kl. 10.00 Velkommen

Kl. 10.05-10.25 "Motion gør dig glad" ved Christina Schneekloth, Lifemover

Kl. 10.35-10.55 "Befri dit åndedræt" ved Karin Wissing Becker, Klinik for Afspænding

Kl. 11.05-11.25 "Hvordan ved jeg om mit barn er særligt sensitiv, eller om mit barn har angst?" ved Karin Nilsson

Kl. 11.40-12.00 "Hvordan bliver du nærværende og får ro i sindet" ved Jannie Jesse, Metamorphia

Kl. 12.10-12.30 "Hvad kan healing - oplev mini-meditation med gruppehealing" ved Marianne Kirkskov, Stjernebroen Lægecenter

Kl. 12.45-13.05 "At skære smerten bort om selvskadende adfærd" og "Angstbehandling i børnehøjde" ved Charlotte Høyrup, STAMINA, Kognitiv PsykologKlinik

Kl. 13.10–13.30 Pause/intet foredrag

Kl. 13.30-14.00 "Få målt dit BMI" ved Susi Søgaard, Vægtkonsulenterne

Kl. 14.00 Tak for i dag

I løbet af dagen vil der være frugt, vand, te og kaffe samt en lille sandwich.

Tilmelding tilrådes: Hvis du vil være sikker på plads til foredrag er tilmelding nødvendig - der er begrænset antal pladser. Uden tilmelding er du ikke sikker på siddeplads til oplæg. Kom til det hele - eller til det, der interesserer dig mest. Tilmelding kan også ske på mail: tilmeldingminimesse@outlook.dk efter-først-til mølle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Huset for Sundhed og Balance.

OM Huset for Sundhed og Balance:
Huset for Sundhed og Balance er et klinikfællesskab, som består af behandlere og coaches med forskellige kompetencer og flere års erfaring. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for behandlinger og samtaler inden for sundhed og livsstil. Læs om alle centrets behandlere her: www.sundhedscentret.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .