eventet sluttede

GRATIS - Stykke om sorg og kærlighed

Gratis

Sted

Dato

18 mar 2020 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse

Vi inviterer jer ind i de to søstres sind, der for nyligt, har mistet deres mor.  Vi kommer på en rutschebanetur igennem hele følelsesregistret, og lærer både om kommunikation, kærlighed og at tage tabuer op til debat

Kvinderne står overfor en kæmpe sorgprocess, og som om det ikke var nok at miste en mor, begynder de nu at også at miste hinanden. Sorg bliver altid håndteret forskelligt, og lige pludselig bliver der stillet spørgsmålstegn til hvem der sørger korrekt. Søstrenes forskelligheder sætter dem begge på en prøve, og inden de får set sig om, opdager de hverdagen stadig drøner afsted. Vasketøj, regninger og kærester, alt skal der tages højde for. Hvordan er det lige man får fortalt den forfærdelige nyhed til klassekammeraterne? Og er det egentlig okay stadig at tage til fest og være glad, når man er pigen uden mor?

NB! Der er rampe til kørestole.

Arrangør

Lokation

Teater 95b Teater 95b, Vestergade 95B, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .