spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gratis Sundhedsaften - Find balancen og lev livet

Afholdt event

Gratis Sundhedsaften - Find balancen og lev livet

Fra Gratis

Sted

Dato

14 mar 2019 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Torsdag den 14. marts sætter vi endnu engang fokus på den indre balance og hvad vi kan gøre for, at leve livet - ikke kun overleve.

Hør hvordan du nemt kan få testet om din indre balance er i orden og hvordan indre balance, indre ro og mindre stress hænger sammen med:

  • Din fordøjelse og vægt
  • Dit energiniveau og overskud
  • Dine smerter i muskler og led
  • Din hovedpine og koncentrationsevne
  • Dine muligheder for at hele fx efter en skade/ulykke
  • Dit blodtryk og hjertekarsygdomme
  • Samt dit helbred nu og senere i livet

Vi stiller nemlig skarpt på nogle af årsagerne til de sygdomme og ubalancer vi ser i dag og vi taler blandt andet om kronisk inflammation og hvad du kan gøre for, at din hjerne og hver en celle i din krop fungerer.

Da det i marts måned er 5 år siden, at jeg startede Mybodyandmind vil der denne aften også være særlige fødselsdagstilbud og der trækkes lod om fødselsdagsgaver blandt de fremmødte.

Du får også mulighed for at se vores nye trykkammer. En fantastisk ny behandling som hjælper din krop til, at skabe nye blodkar og ilte blodet ekstra meget. Noget vi egentlig alle kunne have glæde og gavn af men som er særlig vigtigt i forbindelse med hjernerystelse, kronisk inflammation i kroppen og hjerneskader.

Så tag med til en rigtig hyggelig aften, torsdag den 14. marts kl. 19-21 på Horsens Bibliotek. 

Det bliver en snak fra hjertet med deling af stort og småt og to aftener er aldrig de samme, så kom gerne selvom du har været med før.

Udover de ting jeg har på hjertet og gerne vil dele med dig/jer, får vi igen besøg af Erik W. Pedersen som har haft et liv som racerkører, stuntman og coach og blandt andet skrevet bogen ”Livet vil os kun det bedste”. Erik deler ud af sine livserfaringer og hans holdninger samt den nyeste viden indenfor nogle af de valg vi står overfor hver dag i forhold til, at leve et sundt og godt liv. Valg som Erik selv har truffet for, at styrke sin krop og psyke bedst muligt.

Arrangementet er gratis og du er mere end velkommen til, at tage din partner, ven eller veninde med under armen.
VIGTIGT: Vil du sikre dig og måske en eller flere du kender, en plads - så book en plads her.

Arrangør

Lokation

Horsens Bibliotek Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .