Gratis Sundhedsaften - Find balancen og lev livet

14 mar 2019 kl. 19:00 - 21:00

Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens

Torsdag den 14. marts sætter vi endnu engang fokus på den indre balance og hvad vi kan gøre for, at leve livet - ikke kun overleve.

Hør hvordan du nemt kan få testet om din indre balance er i orden og hvordan indre balance, indre ro og mindre stress hænger sammen med:

  • Din fordøjelse og vægt
  • Dit energiniveau og overskud
  • Dine smerter i muskler og led
  • Din hovedpine og koncentrationsevne
  • Dine muligheder for at hele fx efter en skade/ulykke
  • Dit blodtryk og hjertekarsygdomme
  • Samt dit helbred nu og senere i livet

Vi stiller nemlig skarpt på nogle af årsagerne til de sygdomme og ubalancer vi ser i dag og vi taler blandt andet om kronisk inflammation og hvad du kan gøre for, at din hjerne og hver en celle i din krop fungerer.

Da det i marts måned er 5 år siden, at jeg startede Mybodyandmind vil der denne aften også være særlige fødselsdagstilbud og der trækkes lod om fødselsdagsgaver blandt de fremmødte.

Du får også mulighed for at se vores nye trykkammer. En fantastisk ny behandling som hjælper din krop til, at skabe nye blodkar og ilte blodet ekstra meget. Noget vi egentlig alle kunne have glæde og gavn af men som er særlig vigtigt i forbindelse med hjernerystelse, kronisk inflammation i kroppen og hjerneskader.

Så tag med til en rigtig hyggelig aften, torsdag den 14. marts kl. 19-21 på Horsens Bibliotek. 

Det bliver en snak fra hjertet med deling af stort og småt og to aftener er aldrig de samme, så kom gerne selvom du har været med før.

Udover de ting jeg har på hjertet og gerne vil dele med dig/jer, får vi igen besøg af Erik W. Pedersen som har haft et liv som racerkører, stuntman og coach og blandt andet skrevet bogen ”Livet vil os kun det bedste”. Erik deler ud af sine livserfaringer og hans holdninger samt den nyeste viden indenfor nogle af de valg vi står overfor hver dag i forhold til, at leve et sundt og godt liv. Valg som Erik selv har truffet for, at styrke sin krop og psyke bedst muligt.

Arrangementet er gratis og du er mere end velkommen til, at tage din partner, ven eller veninde med under armen.
VIGTIGT: Vil du sikre dig og måske en eller flere du kender, en plads - så book en plads her.

Tilmelding

DKK 0,00 + DKK 0,00 gebyr