spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gratis: Trimming og creative mending-workshop i Kildevæld Kulturcenter

Afholdt event

Gratis: Trimming og creative mending-workshop i Kildevæld Kulturcenter

Fra Gratis

Sted

Dato

20 nov 2023 kl. 16:30 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Trimming og kreativ mending-workshop i Kildevæld Kulturcenter

Pift dine jeans og tøj op med snore og 'trimming', dekorer og reparer dem med kreative teknikker. Kom til gratis workshop og giv dit lidt slidte tøj nyt liv. Du skal blot tilmelde dig workshoppen mandag den 20. november kl. 16.30-19.30 - og det er ganske gratis. 

Claire og Roberta fra Repair Café Østerbro står klar til at inspirere og støtte dig i dit projekt, uanset om du vil re-style, upcycle, pimpe eller blot give dit gamle tøj et nyt twist. 

Du vil til workshoppen lære teknikker, der på kreativ vis pynter og repererer dit tøj, så det får et stilfuldt udtryk, et farveright touch og nyt liv. Et par basisjeans, en gammel sweater, en kedelig jakke, en t-shirt eller en nederdel kan forvandles til unikt stykke 'ReFashion'.

Tilmelding
Workshoppen er gratis, men antallet af pladser er begrænset, så det er vigtigt at tilmelde sig i god tid via billetto. 

Udover tilmelding er det eneste, du skal huske, at medbringe et eller to stykker tøj, der trænger til en kærlig hånd eller en fornyelse. Så medbringer vi ideer, erfaring og en masse materialer, herunder tråd, sakse, nåle, symaskiner, stof og et udvalg af trimdetaljer i forskellige farver og materialer.

Tak til Nordeafonden
Dette er anden workshop i rækken, som vi holder i samarbejde med Repair Cafe Østerbro.

Begge workshops kan lade sig gøre, fordi MiljøPunkt Østerbro har fået støtte af Nordea-fonden til at udbrede kendskabet til den populære reparationsteknik.

Arrangør

Miljøpunkt Østerbro er et lokalt klima- og miljøcenter, der samarbejder med Østerbro Lokaludvalg og fundraiser til specifikke projekter. Vores mål er at gøre vores bydel mere bæredygtig ved at inspirere og ruste borgere, institutioner og erhvervsliv til at træffe bæredygtige valg og finde lokale løsninger på globale miljøudfordringer.

Vi arbejder med forskellige temaer, herunder FN's verdensmål, bynatur, biodiversitet, affald og ressourcer, luftforurening, klimatilpasning, cyklisme, økologi, madspild og plastikforurening. Vores aktiviteter omfatter guidede ture, foredrag, workshops, happenings, sparringsmøder og undervisningsforløb. Læs mere om os her.

Lokation

Kultursalen, Stuen, Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 3C, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .