Gratis udendørs koncert: Gunni Torp

22 jun 2018 kl. 17:00 - 19:00

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København


Gratis udendørs sommerkoncert ved Kvarterhuset, Jemtelandsgade

Klokken er 17 og solen skinner over Amagerbro. Det er en af de aftener, hvor vejret viser sig fra sin bedste side. På Kvarterhusets udendørs scene står Gunni Torp med sin harmonika og synger sine sømandsviser, slagsange og protestsange. Der serveres fadøl udendørs og kaffe og mad a la carte i Kvarterhusets café.

Du er kommet i nabolaget, på Amagerbro. Folk i amageruniform blandes med turister fra de andre bydele. Der er en, hvis rollator er punkteret. Der er en, der hjælper. Der er 4 veninder, der tilsammen ser så godt ud, at du må skærme øjnene lidt. Der er et par lokalpolitikere fra husets lokaludvalg, som trofast er med, når der sker noget.

Gunni synger på dansk og du tænker "Hvor får hun det fra? Det udtryk må hun selv have opfundet. Sikke en original! Hun går jo lige i hjertet" Nogen af de faste biblioteksbrugere er blevet hængende, og har taget de bedste borde foran scenen. En lille tyk hund tager det hele forbavsende roligt. Der er den underlige sødlige lugt, som du altid undrer dig over, hvor kommer fra.

Gunni synger om kap med solen, og stemningen er livsforlængende. Du er glad for at du kiggede forbi. Også selvom du købte en fadøl mere end du havde regnet med. Efter koncerten køber du en af Gunnis CD'er og spørger hende hvor hun har købt sin harmonika. Du har nemlig selv engang spillet harmonika. På vejen hjem, ved du godt at du ikke har nogen CD-afspiller. Men du har støttet rigtig håndspillet og håndskrevet musik. Alt i alt en god dag.

Fri entré - bare duk op

Salg lukket