Great Danes Big Band feat. John McLeod (CA), Marie Mørck & Magnus Gude

eventet sluttede

Great Danes Big Band feat. John McLeod (CA), Marie Mørck & Magnus Gude

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 okt 2022 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

DANMARK FÅR SIDST I OKTOBER 2022 BESØG AF DEN CANADISKE
TROMPETIST OG ARRANGØR JOHN MCLEOD.


Koncerten præsenterer en række af John McLeods bedste big band numre, nogle med McLeod som solist, andre med sangerinden Marie Mørck i front. Derudover medvirker også orkestrets nye, mandlige vokalsolist, Magnus Gude på en række numre. Great Danes spiller desuden originale arrangementer af svenske Mikael Råberg.


Bag det selvudslettende navn, Great Danes Big Band, gemmer sig en række gode jazzmusikere fra København og Nordsjælland. I spidsen for orkestret står i dag basunisten Ture Larsen. På det sidste har orkestret optrådt med musik af Lars Togeby og i foråret tre ”franske koncerter” med Claude Chichon som vokalsolist. Både ved koncerter og dansejobs har orkestret optrådt sammen med sangere som Sinne Eeg, svenske Mimi Terris, Kathrine Madsen, Bobo Moreno og Mads Mathias.Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .