spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

GREEN QUEEN - slagtøjsturné

Afholdt event

GREEN QUEEN - slagtøjsturné

Fra DKK 100,00

Sted

Flere tidsrum

5 november 2023

Beskrivelse

GREEN QUEEN – slagtøjsturné
Ekstrem musik i eksperthænder

I samarbejde med Snow Mask Composers Group, Syddansk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium er vi stolte over at præsentere denne koncertturné med den fantastiske slagtøjsspiller David Hildebrandt. Hildebrandt spiller et vildt program med musik af os: Louis Aguirre, Simon Christensen og Jexper Holmen. Hvor vidt forskellige vi som komponister end er, er vi fælles om at skrive ekstrem, kompromisløs musik med udgangspunkt i hardcoremodernisme. Særprægede lyde og former, vild kompleksitet og hæmningsløs voldsomhed.
David Hildebrandt er – udover at være en af vor tids mest dedikerede og kompetente slagtøjsspillere – ekspert i netop denne musik. Han har opført et kæmpemæssigt antal nye værker af de mest radikale komponister gennem hele sin karriere og oparbejdet en lige så kæmpemæssig erfaring med samme musik. Han har fx allerede uropført seks hyperkomplekse værker af Louis Aguirre. Desuden er han specialist i polyrytmer, har udviklet sin egen teknik til at realisere polyrytmer, der hidtil har forekommet umulige, og har skrevet en bog om emnet, der udkommer til december.
Koncerterne på denne turné er en unik chance for at høre denne musik, der bevæger sig helt ud til kanten af det mulige.
Louis Aguirre, Simon Christensen og Jexper Holmen


Program:

Louis Aguirre: Oru a Eleggua y Oshún 10’ (2015-2016)
Jexper Holmen: Sonata for percussion (2023) 10’ uropførelse
Simon Christensen: Untitled #1….. (2015) 8’
Simon Christensen: Untitled #2….. (2023) 8’ uropførelse
Jexper Holmen: The Green Queen 10’ (2004)
Louis Aguirre: Bembé a Yemayá y Oggún (2023) 16’ uropførelse


David Hildebrandt
er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse med
debutkoncert i 2004 i Den Sorte Diamant. Han har et tæt samarbejde med flere internationalt anerkendte komponister og har derfor uropført en lang række værker på spillesteder og festivaler som bl.a. Wigmore Hall, National Philharmonic Warszawa, Huddersfield Festival, Transit Festival, Seoul Drum Festival, Bang on a Can Marathon, Poznan Baroque og Darmstadt Festival. Han er desuden medstifter af flere prisvindende ensembler og er i øjeblikket aktiv med det nystartede Nordic Percussion Group.

Louis Franz Aguirre (1968)
Multi-prisvindende komponist, violinist og dirigent. Hans katalog tæller mere end 200 værker og inkluderer opera, orkester og kammermusik, musik for solister og kammerensemble, soloværker, vokal musik, elektronisk og didaktiske værker.
Aguirre har modtaget utallige bestillinger og hans musik er blevet opført på mange festivaler: Wien Modern, Darmstadt Ferienkurse für neue Musik,
Ultraschall Festival - Berlin, Südseite nights - Stuttgart, New York Opera Festival, Saint- Denis – Paris, Gaudemus Festival, Granada Music and Dance Festival - Spain; Nordic Music Days, Copenhagen Jazz Festival, BKA «Unerhörte Musik» - Berlin,KLANG Festival – København.
Louis Franz Aguirre har bopæl i Danmark og har virket her som freelance komponist i mere end 20 år.

Jexper Holmen (1971)
debuterede som komponist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2001 efter otte års studier og har skrevet solo-, kammer- og sinfoniettamusik og en opera. Efter Athelas Sinfonetta Copenhagens opførelse Sinfonella på KLANG Festival tidligere i år, skrev dagbladet Information, at det var “ulideligt at høre på, men skægt at tænke tilbage på”.

Simon Christensen (1971)
er uddannet komponist fra Det Kgl. Danske Musik Konservatorium og har desuden
studeret på Conservatoire Nationale Superieur de Paris.
Ligesom mange komponister
fra sin generation har Simon Christensen en baggrund der går på tværs af mange
forskellige musikalske genrer. Han har bla. skrevet musik til DR Symfoniorkestret, DR
Vokalensemblet, Athelas Sinfonietta Copenhagen og den polske strygekvartet,
Neoquartet. Hans særlige interesse for krydsfeltet mellem kunstfilm og musik, har
resulteret i to store værker: Tributes-Pulse og Chamber Cinema Set. Værkerne er blevet til i samarbejde med de amerikanske filmkunstnere, Bill Morrison og
Robert Schaller.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .