Green Your City

27 sep 2018 kl. 08:30 - 28 sep 2018 kl. 16:00

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

Kom med til en spændende konference om menneskeskabt bynatur.

Nordens byer blomstrer med byhaver, landbrug, mikrovirksomheder med fokus på fødevarer og natur, samt mange andre initiativer, men udfordringerne for initiativerne kan være mange. Økonomi, lovgivning, tilladelser, netværk, organisering, administration m.m. kan sætte en kæp i hjulet for selv de mest ihærdige ildsjæle.
Gennem oplæg, workshops og ekskursioner rundt i København sætter konferencen Green Your City fokus på de udfordringer, der er i forbindelse med etablering og drift af menneskeskabt bynatur og hvad der er blevet gjort og kan gøres for at imødekomme udfordringerne.

På konferencen vil der være fælles oplæg, hvorefter du kan fordybe dig i et af disse temaer om bynatur:
- Sundhed & trivsel
- Lokale fødevarer
- Sociale fællesskaber

Konferencen henvender sig til praktikere fra byhaver, bylandbrug, virksomheder og andre initiativer der er med til at skabe mere grønt i byen (praktikere omfatter alt fra professionelle til frivilligt engagerede byboere), samt forskere, studerende og offentligt ansatte fagfolk.

Følg med på hjemmesiden www.miljopunkt-amager.dk/konference-green-your-city/ eller Facebook-siden 'Green Your City' hvor programmet løbende opdateres.

Early Bird

Salg lukket