Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

GRO SELV Samling Kbh

Afholdt event

GRO SELV Samling Kbh

Fra Gratis

Sted

Dato

02 jun 2021 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Vil du være med til at skabe konkrete og praktiske løsninger for klimaet og ikke mindst være med til at stable bæredygtige, sjove og festlige events på benene? 🌻 Være med i et grønt projektfællesskab for unge og få muligheden for at realisere dine egne idéer? 🌱 Så vær med til GRO SELV samling onsdag den 2. juni 2021 fra kl. 17.00-19.00 i GRO SELV Haven. 

Til eventet kan du høre meget mere om GRO SELV, hvordan du kan være involveret og hvilke projekter vi sammen skal lave over de kommende måneder 🔥

Til samlingen skal vi gennemgå de forskellige muligheder i Juni-Juli, der vil også være rig mulighed, for at præge projekterne med egne idéer. Som lidt ekstra godt, skal vi også nyde en lille lækker hyperlokal snack i form af blomster pandekager 🌼🌼🌼

✨Dagsorden✨ 

17.00: Velkomst og introduktion til GRO SELV og kommende aktiviteter

17.15: Indsamling af blomster til pandekager og optænding af trangia 

17.45: Snacktid

18.00: Gennemgang af kommende aktiviteter og opgaver 

18.30: Fordeling på projekter 

19.00: Tak for idag

Husk at booke en gratis billet, så vi ved hvor mange vi bliver. Husk også coronapas. 

Har du en grøn idé eller noget du mangler i dit lokalområde, et projekt du gerne vil lave i fællesskab med andre? Så tøv ikke med at sende din idé allerede nu via: https://www.groselv.dk/lavenworkshop 

Vi glæder os til at se jer og ikke mindst til at kickstarte en masse magiske arrangementer sammen med jer 💚

/////////////////// Om GRO SELV /////////////////// 

GRO SELV er et projektfællesskab hvor unge eksperimenterer med at gøre bæredygtighed mere virkeligt, praktisk og sjovt gennem workshops og events. I GRO SELV mødes man for at udvikle idéer, udveksle viden, fejre og eksperimentere med grønne projekter. Fællesskabet fungerer som et laboratorium for grønne initiativer og drømme, hvor unge prøver grønne idéer af med egne hænder og udforsker mulighederne for upcycling, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser. Læs mere på https://www.groselv.dk/ eller meld dig ind i en lokalgruppe på Facebook allerede nu. 

GRO SELV er støttet af Tuborgfondet. 

Lokation

Lersøgrøftens Integrationsbyhaver Lersøgrøftens Integrationsbyhaver, Lersøstien, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .