GRO SELV x Smedjen: Sanketur og Smørrebrød

eventet sluttede

GRO SELV x Smedjen: Sanketur og Smørrebrød

Sted

Dato

28 apr 2022 kl. 16:00 - 19:30

Beskrivelse

GRO SELV og Smedjen inviterer til SANKETUR OG SMØRREBRØD

Limfjorden ligger lige for døren – det giver anledning til at sanke og smage dens fantastiske ressourcer! I fjorden kan man både finde muslinger, østers og spiseligt tang og foråret er den bedste sæson til at sanke havets grøntsager - makroalgen tang. 

På sanketuren skal vi blive klogere på tangens fantastiske egenskaber og lære alt, hvad der er vigtigt at vide om sankning af tang i Danmark. (Hvis vi er heldige, finder vi måske også blåmuslinger). 

Efter sanketuren tager vi tilbage til Smedjen, hvor vi skal eksperimentere med, hvordan tangens umami kan indgå i køkkenet og berige det plantebaserede måltid. Her er der mulighed for at prøve at lave alt fra tang-chips til syltet tang og tang-mousse. 

Er du sulten efter mere? Sidst men ikke mindst, afslutter vi festlighederne med fælles smørrebrødsbord, hvor lækkerierne fra workshoppen indgår. Forestil dig alt det gode fra et påskefrokost bord – bare i en ny og grønnere variation. 

Middagen er, ligesom alt andet, gratis, men kræver at du tilmelder dig ved at booke en gratis billet. 

Ud over sankning og smørrebrød er der også mulighed for at få fat på GRO SELV’s nye katalog! Efter seks år med masser af grønne eksperimenter, lærerige workshops og fællesskabs-fejrede events udkommer vores erfaringer og projektudvikling nu i form af et katalog smæk fyldt med inspiration, værktøjer, og DIY-guides til aspirerende projektmagere. Kom forbi og få fingrene i et dugfriskt eksemplar!

PROGRAM:

16:00: Velkommen: Smedjen 

16:05: Afgang: sanketur ved fjorden (medbring gerne en saks, en beholder og gummistøvler/waders, hvis du har)

17:30: Workshop: Tang-umami til det plantebaserede måltid 

18:15: Smørrebrødsbord og fællesmiddag

Smedjens bar er åben under hele eventet, hvor der kan købes billige øl og sodavand! 

Pssst! Kan du ikke være med til det hele, er du også velkommen til at droppe ind når det passer dig. //////OM GRO SELV//////
GRO SELV er et projektfællesskab, som eksperimenterer med at gøre bæredygtighed mere virkeligt, praktisk og sjovt gennem workshops og events. I GRO SELV mødes man for at udvikle idéer, udveksle viden og eksperimentere med grønne projekter. Fællesskabet fungerer som et laboratorium for grønne initiativer og drømme, hvor unge prøver grønne idéer af med egne hænder og udforsker mulighederne for upcycling, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser.
GRO SELV er støttet af Tuborgfondet og Spar Nord Fonden.

Arrangør

Lokation

Smedjen Smedjen , Storegade 21D, 7700 Thisted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .