Grønland og den aktuelle storpolitiske situation

05 nov 2020 kl. 18:30 - 20:30

I samarbejde med Det Grønlandske Selskab og Foreningen Qatanngut byder vi velkommen til arktisk ambassadør Thomas Winkler, som vil fortælle om de aktuelle udfordringer i Arktis og perspektiverne for fremtiden, og hvordan Danmark, Grønland og Færøerne sammen håndterer og fremover vil håndtere disse udfordringer, herunder i den nye arktiske strategi. 

Ambassadør Thomas Winkler vil også beskrive dagens samarbejde i Rigsfællesskabet i relation til udenrigs- og sikkerhedspolitik. Endelig ser vi frem til foredragsholderens umiddelbare vurdering af, hvorledes udfaldet af det amerikanske præsidentvalg, som finder sted to dage før mødet, vil påvirke udviklingen i Arktis.

Baggrundsviden
Den nyeste baggrundsviden findes i rapporten Nye sikkerhedspolitiske dynamikker i arktisk, der udkom i juni 2020. Læs den på: https://www.diis.dk/publikationer/nye-sikkerhedspolitiske-dynamikker-arktis.


Covid-19
Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke