eventet sluttede

Grønne Ambitioner - En struktureret indsats, der fremtidssikrer din forretning

Gratis

Sted

Dato

03 feb 2022 kl. 15:00 - 18:30

Beskrivelse

Står din virksomhed med miljøkrav fra kunder, men mangler viden om, hvordan I præcist kan imødekomme disse? Vil du gerne bidrage til, at din virksomhed tager mere ansvar for samfundet og den grønne omstilling?

Så deltag i workshoppen ”Grønne ambitioner: en struktureret indsats, der fremtidssikrer din forretning”. Til workshoppen får du viden om, hvordan miljøkrav fylder mere og mere i erhvervslivet, og hvordan du og din virksomhed kan imødekomme netop dette. Det er ikke længere nok at tro, man gør det rigtige for miljøet og klimaet. Nu skal det også dokumenteres. Dette kommer til at påvirke alle typer af virksomheder, uanset størrelse. Med andre ord er der behov for, at alle virksomheder begynder at tage ansvar.

Du vil blive introduceret til praktiske redskaber og ledelsessystemer, samt høre om forskellige certificeringer og standarder. Sidst, men ikke mindst, vil du blive præsenteret for en virksomhed, der selv har prøvet kræfter med lige præcis disse udfordringer. Der vil løbende være øvelser, hvor du sammen med din branche får mulighed for at drøfte og diskutere de forskellige inputs. Undervejs byder vi på kaffe, kage, frugt og grønt samt lidt snacks. Efter workshoppen byder vi på øl på Nørrebro Bryghus lige rundt om hjørnet.


Programmet:

kl. 15.00: Velkomst v. Grønne Erhverv, Københavns Kommune

kl. 15.10: "Københavns Kommunes grønne indkøbspolitik" v. Ida Meulengracht Ginsborg, Bæredygtige Indkøb, Københavns Kommune 

kl. 15.30: "Hvad skaber succes i erhvervslivet og hvordan bliver man den bedste virksomhed for verden?" v. Steffen Kallehauge, Nordic B Corp Movement

kl. 15.50: Workshopøvelse I inkl. pause

kl.16.20: "Danmarks officielle miljømærker" v. Ingrid Elmedal, Miljømærkning Danmark

kl.16.40: Virksomhedscase: miljøledelse i den virkelige verden 

kl.17.00: Workshopøvelse II

kl.17.20: Opsamling v. Grønne Erhverv

kl. 17.40: Aflsutningsøl på Nørrebro Bryghus 


  Arrangør

  Lokation

  Globalhagen Globalhagen, Ravnsborggade 11, 2200 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .