Groove i Kuppelsalen

eventet sluttede

Groove i Kuppelsalen

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

30 nov 2018 kl. 18:45 - 20:30

Tags

Beskrivelse

Jeg har lyst til at danse i den smukke Kuppelsal, inden julen for alvor breder sig ud over det hele. Bare drikke et glas bobler og danse kroppen varm og blød og klar til december. Playlisten vil være fyldt med numre, som gør os glade - helt uformelt, legende og kærligt. Har du lyst til at være med?

Vi danser i den helt vidunderlige kuppelsal på toppen af Bispebjerg. Kom 18.45 og få et glas bobler - med eller uden alkohol. Vi danser en time og slutter så af med en dejlig lang afspænding.

Hvis du endnu ikke har været med til en groove-time, så er det vigtigste, du har brug for at vide, at du ikke kan gøre det forkert. Easy breezy. Tag noget tøj på, som du kan bevæge dig ordentligt i og som du kan smide, efterhånden som det bliver varmere. En flaske vand er også en god idé. Din balance og dine fødder har godt af at danse uden sko, men hvis du helst vil ha’ sko på, så gør du det. Det hele handler bare om at gøre noget godt for kroppen og det mærker du bedst selv, hvordan du gør.

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om groove og om mig - www.charlotteaw.life 

Der er begrænsede pladser, så overvej at købe billetten snart :) 

Jeg glæder mig!

Lokation

Dansekapellet Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .