Groove i Kuppelsalen

08 nov 2019 kl. 18:45 - 20:30

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

Ååååhh endelig skal vi igen danse i den smukke Kuppelsal!! 

Efteråret er kommet og vi har brug for lidt ekstra forkælelse til krop og sjæl. Jeg serverer et glas bobler og 75 minutters glæde på dansegulvet fredag d. 8. november og DU er inviteret! 

Musikken bliver blandede bolcher og jeg vil facilitere simple moves, som alle kan følge med på og gøre til helt sine egne. Groove er nemlig dans på DIN måde. 
Det bliver helt uformelt, legende og kærligt. Har du lyst til at være med?

Vi danser i den helt vidunderlige kuppelsal på toppen af Bispebjerg. Kom 18.45 og få et glas bobler - med eller uden alkohol. Vi danser i en time og slutter med en dejlig lang afspænding. Du kan være ude af døren igen kl. 20.30 - i go' tid til en social aften eller måske bare tidligt i seng. 

Hvis du endnu ikke har været med til en groove-time, så er det vigtigste, du har brug for at vide, at du ikke kan gøre det forkert. Easy breezy!! 

Tag noget tøj på, som du kan bevæge dig ordentligt i og som du kan smide, efterhånden som det bliver varmere. En flaske vand er også en god idé. 

Din balance og dine fødder har godt af at danse uden sko, men hvis du helst vil ha’ sko på, så gør du det. Det hele handler om at gøre noget godt for kroppen og det mærker du bedst selv, hvordan du gør. 

** 
Der er begrænsede pladser og bliver som regel udsolgt, så overvej at købe din billet snart - prisen inkluderer selvfølgelig både bobler (med eller uden alkohol) og dans :)

De første 10 (hurtige) personer får billetten til 80,- + Billetto gebyr. De resterende billetter koster 100,- + gebyr. 


Jeg glæder mig til at danse med dig! 


Kh
Charlotte

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om groove og om mig - www.charlotteaw.life 

Billet UDSOLGT
Billet UDSOLGT