spring til hovedindhold

GROSELV x Log Ladies Byggeworkshop for unge på Den Lille Mark.

Få billetter tilbage

GROSELV x Log Ladies Byggeworkshop for unge på Den Lille Mark.

Fra DKK 63,00

Sted

Dato

04 maj 2024 kl. 10:00 - 05 maj 2024 kl. 14:00

Beskrivelse

GROSELV x Log Ladies Byggeworkshop for unge mellem 16-30 år, d.4-5. maj 2024 på Den Lille Mark.

Lær det basale i at bygge og bruge værktøjer sammen med Log Ladies på Den Lille Mark. Der skal bygges gode funktionelle borde og andet godt, som skal bruges til at vaske og pakke gode grøntsager og blomster. Du vil blive styrket i dine praktiske færdigheder i fællesskab med andre, mens du bidrager til Den Lille Mark.

Formålet med workshoppen er også at styrke samarbejder på tværs af lokale ildsjæle og initiativer. Med GRO SELV, Den Lille Mark og Log Ladies styrker vi fællesskaber, ligestilling, og giver unge en praktisk erfaring med ansvarligt og økologisk byggeri og fødevareproduktion.

Log Ladies er et fællesskabende og bæredygtigt byggekooperativ, som tilbyder tømrer og snedker løsninger, og byggeworkshops for alle med et særligt fokus på det trygge rum.

Den Lille Mark er et bylandbrug med fokus på grønne fællesskaber i det sydlige Odense. Målet med Den Lille Mark at skabe et levende bylandbrug, der skal nære mennesker med forbindelse til maden, jorden og jordbrugeren

GRO SELV er et åbent fællesskab af unge, der eksperimenterer med at gøre klima og bæredygtighed mere virkeligt og praktisk. De laver projekter og events i hele landet, og ser ressourcer i alting, når de bygger, brygger, oplever og opdager. De vil gerne holde flere workshops og events i Odense, og glæder sig til at lave flere på Den Lille Mark!

Du tilmelder dig begge dage d.4-5 maj, kl. 10-14 

Arrangør

Lokation

Den Lille Mark, nabomark til Hvilehøjvej 29, 5220 Odense SØ, 5220 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder