Grundkursus i LinkedIn

31 jul 2014 kl. 13:00 - 17:00

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C


Savner du en letforståelig undervisning i LinkedIn ?
Så kan du komme videre med din profil på dette kursus!

Kurset gennemgår, hvordan du sætter din profil op, så den bliver mere findbar, tilpasning af din header med centrale søgeord.
Vi gennemgår, hvordan du inviterer korrekt, siger ja og nej til invitationer og udvider netværket på en etisk forsvarlig måde.
Vi gennemgår, hvordan du endorser/fjerner endorsements, og hvordan du bruger grupper og følger firmaer.
Et godt grundkursus, som gør dig i stand til at bruge netværket aktivt og trække mest muligt ud af det uden at sidde foran computeren hele tiden.

Underviser:
Abelone Glahn, journalist og forfatter til bøgerne "Dit virtuelle håndtryk - sådan netværker du på nettet", samt ”Dit professionelle netværk – sådan tænder du kontakterne” se www.abeloneglahn.dk

Målgruppe:
Dig, der indtil nu ikke har brugt LinkedIn særlig aktivt, men som gerne vil ændre på dette. Alt sammen til den, der vil bruge platformen aktivt som karriereredskab, til vidensopsamling- og deling eller i forbindelse med selvstændig virksomhed.
Kurset er meget praktisk orienteret og giver en lang række tip til øjeblikkelige forbedringer af en professionel LinkedIn profil og en fremadrettet færden på businessplatformen.

Såfremt du fortsætter på et af de to kurser , der er de følgende to uger, får du rabat der.

Deltagergebyr ink forplejning

Salg lukket


For DJBIZ

Salg lukket