Grundkursus i LinkedIn

eventet sluttede

Grundkursus i LinkedIn

Billetter fra DKK 885,00

Dato

31 jul 2014 kl. 13:00 - 17:00

Beskrivelse

Savner du en letforståelig undervisning i LinkedIn ?
Så kan du komme videre med din profil på dette kursus!

Kurset gennemgår, hvordan du sætter din profil op, så den bliver mere findbar, tilpasning af din header med centrale søgeord.
Vi gennemgår, hvordan du inviterer korrekt, siger ja og nej til invitationer og udvider netværket på en etisk forsvarlig måde.
Vi gennemgår, hvordan du endorser/fjerner endorsements, og hvordan du bruger grupper og følger firmaer.
Et godt grundkursus, som gør dig i stand til at bruge netværket aktivt og trække mest muligt ud af det uden at sidde foran computeren hele tiden.

Underviser:
Abelone Glahn, journalist og forfatter til bøgerne "Dit virtuelle håndtryk - sådan netværker du på nettet", samt ”Dit professionelle netværk – sådan tænder du kontakterne” se www.abeloneglahn.dk

Målgruppe:
Dig, der indtil nu ikke har brugt LinkedIn særlig aktivt, men som gerne vil ændre på dette. Alt sammen til den, der vil bruge platformen aktivt som karriereredskab, til vidensopsamling- og deling eller i forbindelse med selvstændig virksomhed.
Kurset er meget praktisk orienteret og giver en lang række tip til øjeblikkelige forbedringer af en professionel LinkedIn profil og en fremadrettet færden på businessplatformen.

Såfremt du fortsætter på et af de to kurser , der er de følgende to uger, får du rabat der.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .