Grundkursus om søvn for psykologer

eventet sluttede

Grundkursus om søvn for psykologer

Sted

Dato

09 nov 2020 kl. 09:00 - 13 nov 2020 kl. 10:30

Beskrivelse

Grundkursus om søvn for psykologer

Mennesket sover godt en tredjedel af sit liv. Men som sundhedsfaglige har vi ofte fokus på vores klienters vågne adfærd og de symptomer, gener som de ønsker støtte til at håndtere. Akut søvnforstyrrelser fører ofte til væsentlig forringelse af en persons trivsel og kan have mange overlappende symptomer som ligner stress, krise, angst og depressionssymptomer.

Kronisk søvnforstyrrelse medfører både kognitive, emotionelle og adfærdsmæssige forstyrrelse. Kendskab til at udrede eventuelle akutte og kroniske søvnforstyrrelser er væsentlig for en præcis problemformulering, diagnose og behandlingsstrategi.

Deltag i denne online workshop for psykologer og få kendskab til den normale søvn, kliniske søvnforstyrrelser. Du får kendskab til at kunne  foretage et struktureret søvninterview og overblik over behandlingsmuligheder og visitation til videre udredning og behandling ved mistanke om fysiologiske lidelser som årsag til søvnforstyrrelse. Du får og viden og kendskab til at bruge principper for kognitiv adfærdsterapi CBT-i til at støtte en person med søvnløshed (Insomni).

Du lærer: 

 • Fysiologien bag den normale søvn, søvn-geno-typer, døgnrytmer samt kendskab til typiske søvnforstyrrelser.
 • Metoder til at kortlægge søvnvaner og vurdere disse i forhold til den aktuelle trivsel
 • Nyeste guidelines for udredning, diagnose og behandling af Insomni
 • Introduktion til CBTi "kognitiv behandling af Insomni"
 • Principper for henvisning til offentlig regi ved mistanke om anden søvnforstyrrelse end insomni.

Form:

Kurset er tilrettelagt som et online kursus for maksimalt 10 personer. Det vil være en blanding af teori og praksis, med vægt på at drøfte teori i forhold til cases fra praksis både underviserens og din egen. Du får støtte materialer med hjem til at begynde arbejdet med at føre søvndagbog, vurdere søvn-type, udrede søvnhygiejne samt anvende CBT-I.

Pris for deltagelse:
1350 DKR 
Din underviser:

  Robert Benjamin er autoriseret psykolog og har i flere år haft fokus på betydningen af søvnforstyrrelser i sin praksis særligt i forhold til akut og kronisk insomni og søvnapnø hos forskellige patientgrupper. Robert har været formand for Dansk Selskab for Søvnmedicin og været med til at arrangere konferencer ligesom han selv jævnligt deltager i søvnkonferencer for at holde sig opdateret på forskning og praksis, ligesom han har gennemført Edinbourg Sleep Medicin Course. 

  Udtalelse fra tidligere deltagere: 

  Psykolog og ejer af klinikfælleskab: ” Det var skønt at lade sig inspirere og berige om så vigtigt et emne som søvn. Med Robert B Andersen roret, blev vi ført godt igennem søvnens funktion, vigtigheden af en sund søvnhygiejne og konsekvenserne for vores helbred, hvis søvnen ikke fungerer. Tak Robert for et godt kursus🙏🏻”

  Erhvervspsykolog: ”En dejlig måde at slutte ugen af på ved selv at blive inspireret og beriget. Har fået fyldt masser af faglig viden på i forhold til at afdække og håndtere søvnproblemer. Tak til Robert Benjamin Andersen for et spændende kursus omkring søvn og søvnmedicin. God weekend til Jer alle derude og sov godt! 👍”

  Erhvervs- og klinisk psykolog Frederiksberg: ” Jeg havde stor glæde af kurset, og jeg har anbefalet kurset videre til kollegaer, da jeg mener at det giver et godt og grundigt indblik i emnet søvn”.

  Arrangør

  Psykolog R. B. Andersen underviser i psykologi og sundhed

  Du kan læse mere og forbinde med Robert på LinkedIn her: 
  https://www.linkedin.com/in/rbandersen/

  Lokation

  Refshaløen Refshaløen, Margretheholmsvej, 1432 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .