Grundlæggende workflow med Lightroom Classic

eventet sluttede

Grundlæggende workflow med Lightroom Classic

Billetter fra DKK 350,00

Online-event

Dato

12 jun 2021 kl. 11:00 - 13:00

Beskrivelse

Kender du det, når du åbner dine filer i f.eks. Lightroom, så ser de rigtigt godt ud, og vupti, så er de flade og kedelige, hvad skete der lige der?


Raw filer er den ukomprimerede udgave af filerne, der er hverken tilføjet kontrast eller farve profiler, det er grunden til at den bliver flad og kedelig.

På "Grundlæggende workflow med Lightroom" viser jeg dig, hvordan du kan håndtere dine billeder på din computer. Jeg vil tage dig hele vejen fra import fra kameraet til hvordan du få dem hurtigst ud og videre ud i verden, hvor de kan blive vist frem, samt holder styr på billederne efterfølgende.z

RAW VS. JPG?


En JPG fil på 8 bit indeholder 16,777,216, hvorimod en RAW fil på 14 bit indeholder 4,4 trillioner farver, men hvad betyder det? Jo, det betyder at du med RAW filer, har muligheden for at hive detaljer frem i billederne uden at miste kvalitet, som du ikke kan på samme måde med en JPG fil. På workshoppen vil jeg vise eksempler på, hvad du kan med både en JPG og en RAW fil og hvorfor man skal bruge det ene eller det andet.

Derudover kommer vi igennem alt fra sortinger af billeder, fil og folder struktur + navngivning, keywording til justeringer. Jeg vil også komme ind på, hvad jeg bruger af hardware og hvorfor.

Sidst men ikke mindst, så tager vi en snak om opbevaring og backup, hvad jeg gør, for at sikre mig at jeg aldrig mister mine billeder.

Som udgangspunkt vil jeg sidde og demonstrere, men der er sat tid af til at jeg kan hjælpe med dit specifikke arkiv, bare så du kan “komme igang” allerede på workshoppen.

Når du går hjem, er du klædt på, til at gå i krig med dit billede arkiv og vise det hvem der bestemmer 

Dagsorden

 • Hardware, hvad og hvorfor?!
 • Workflowet i steps
 • Hvilke steps går jeg igennem
  1. Library Module
  2. Import af filer til LR
  3. Tidsjustering
  4. Redigering/udvælgelse
  5. Filtre
  6. Keywording
  7. Collections
  8. Justering af billederne (developer modulet)
  9. Eksport af billeder
  10. Arkivering
 • Developer module
  • Fremkaldeses moduler
  • Presets
  • Synkronisering af fremkaldelse
 • Photoshop frem og tilbage (dette er ikke et Photoshop kursus)
 • Export af billeder
 • Intro til Backup

Arrangør

Jeg er fotograf. Det er det jeg brænder for. Og jeg elsker at dele min passion, så derfor underviser jeg ivrigt og gerne alle interesserede på alle niveauer.

Når jeg tager billeder er det min mission at fange den historie, som gemmer sig i det udvalgte motiv. Det kan være historien om visionær og fremtidsorienteret forretningsmand, en grænsesøgende musiker eller en holistisktænkende alternativ behandler. Det handler om at få dybden i mennesket med, så billedet aldrig bliver fladt og uvedkommende.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .