eventet sluttede

Gruppeproces i et systemorienteret, neuroaffektivt perspektiv - kun for medlemmer af IDPF

DKK 1.100,00

Sted

Dato

18 jun 2020 kl. 09:30 - 19 jun 2020 kl. 16:30

Beskrivelse

På dette kursus vil vi arbejde med tre redskaber til regulering og konfliktløsning i grupper og relationer. Redskaberne og modellerne kommer fra Systemscentered Therapy, udviklet af Yvonne Agazarian. Man kan finde videoer og litteratur om metoden på hjemmesiden www.systemscentered.com

Marianne har arbejdet sammen med dr. Agazarian i en årrække, hvor de sammenholdt den neuroaffektive udviklingsforståelse af status og tilknytning med den systemcentrerede teori.

Kurset kommer til at indeholde:

• Træning i interaktionsmetoden Funktionel Subgruppering

• Præsentation og træning i at beskrive kontekst, formål og rolle i forskellige gruppesammenhænge

• En teoretisk oversigt over systemers udviklingsstadier

• Fælles refleksioner over denne gruppes udviklingsstadier

• En eller to supervisioner på gruppeledelse

Andre ressourcer:

Samordningen af det neuroaffektive og det systemcentererede kan man læse mere om i: Marianne Bentzen: Udviklende teamledelse – integration af sociale motivations-systemer ud fra en systemcentreret model. Kapitel 5 i Ledelse mellem Hjerne og Hjerte, red: Susan Hart & Henrik Hvilshøj. Hans Reitzels Forlag, 2013.

Den neuroaffektive forståelse af status og tilknytning i grupper og relationer er kort beskrevet i

Marianne Bentzen og Susan Hart (2018): Den neuroaffektive Billedbog 2. Hans Reitzels Forlag, 2013.

En engelsk Systemcentreret terapeut kommer til Danmark et par gange om året og leder en fortløbende gruppe. Dette beskrives i et separat dokument.

Arrangør

ID Psykoterapeutisk Forening er et netværk for certificerede ID Psykoterapeuter i Danmark

Lokation

Valby Kulturhus Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .