Gudsformlen - Praktisér din skaberkraft - 1,5 dages Workshop med Lars Muhl

eventet sluttede

Gudsformlen - Praktisér din skaberkraft - 1,5 dages Workshop med Lars Muhl

Billetter fra DKK 1.999,00

Sted

Dato

18 sep 2020 kl. 09:00 - 19 sep 2020 kl. 12:00

Beskrivelse

Gudsformlen - Praktisér din skaberkraft - 1,5 dages Workshop med Lars Muhl


“This is for the barest of feet,

the writers of hearts,

for the students of life:

Prayer will speak for those who can’t,

and we will choose our words well.”

Lamu

Enhver sjæl, der fødes, er udtryk for en oprindelig tilstand, der både er universel og på samme tid unik. Kald det sjælens DNA eller genetik, der indeholder den pågældende sjæls formål og muligheder i indeværende inkarnation. Desværre bliver denne oprindelige tilstand fra første færd udsat for et bombardement af indtryk, som nævnt tidligere, påvirkninger fra andre mennesker i den nyfødtes omgivelser. Og langsomt begrænses sjælens udfoldelsesmuligheder således, at et menneske i realiteten kan leve et helt liv og opnå ydre succes, uden på noget tidspunkt at komme i nærheden af de kvaliteter, der er nødvendige at aktivere, for at menneskeheden kan tage det næste store skridt på dets vej mod forløsning.

Det er ikke et nyt fænomen, men noget, de indviede i de gamle mysterietraditioner, som fx Lysets Vogtere, var klar over. Derfor begyndte man dengang at eksperimentere med forskellig praksisser, der skulle bringe mysterieskoleeleven nærmere denne oprindelige tilstand og de kvaliteter, der venter der. Det er således også formålet med spirituelt arbejde i vor tid.

Bøn og vokale invokationer er således en form for downloads og passwords, der åbner op til gateways til højere bevidsthedsplaner. Der er tale om en form for opdatering og transformation, som Yeshua sagde: det er nødvendigt at blive genfødt allerede i dette liv, for at få adgang til det indre Himmerige.

Vi vil arbejde med praksisser fra Essæernes Mysterietradition, i hvilken Yeshua og Yohanna Døberen fik deres uddannelse. Det er praksisser, der vil åbne op til deltagernes medfødte, men alt for ofte skjulte, kvaliteter.

Et dagsprogram vil ikke kunne gives, da workshoppen tilrettelægges efter deltagerne.

De 1,5 dage er baseret på Lars Muhl’s seneste bog ”Gudsformlen.  Der kræves dog ingen forudsætninger for at deltage!

Læs mere om bogen her:

Denne lille bog er i virkeligheden et brev, der uden dikkedarer viser, hvilke ubrugte kvaliteter, der står til rådighed for mennesket, hvis det formår at gøre sig fri af de herskende normers begrænsning. Brevet indeholder essensen af et helt livs åndsvidenskabelige studier, forsøgt formidlet så alle kan drage nytte af den. Kan Gud sættes på formel? Er Gud virkelig død? Hvad eller hvem er Gud?

Ifølge bogen, er der tale om en bag alt liggende, overordnet intelligens, en højere form for bevidsthed, som gennemvæver universet og alt og alle, som lever i det. Denne guddommelige intelligens indeholder hele skabelsens hemmelighed. Ethvert menneske bærer i sig en del af denne højere bevidsthed, som blot venter på at blive aktiveret, så mennesket kan blive  med-skabere af tilværelsen og tage det afgørende skridt på dets udviklings vej.

Bogen giver eksempler på øvelser, som åbner op til højere bevidsthed – øvelser, som enhver med en smule tålmodighed kan praktisere.

Virker det? Der er kun én måde at finde ud af det på: PRAKTISÉR

Tid:

Fredag den 18. september: 0900-1600.

Lørdag den 19. september: 0900-1200

Pris:

Undervisning og dagsforplejning (ikke inklusiv morgenmad): 2399 DKK. Studerende og pensionister 1999 DKK.


Arrangør

Få Helhed i dit Liv. En ny begyndelse. Med erfarne, kærlige og humoristiske lærere.

Get Wholeness in your life. A new beginning. With experienced, loving and fun teachers.

Lokation

Pyramidesalen Pyramidesalen, Sostrup Slot, 8500 Grenå

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .