Guided kunsttour på Christiania d. 28/9

eventet sluttede

Guided kunsttour på Christiania d. 28/9

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

28 sep 2021 kl. 17:15 - 19:45

Beskrivelse

I forbindelse med Art Week 2021, vil der være to guidede kunsttours på Fristaden Christiania.

Touren bliver guidet af Ole Lykke, som udover at være kurator af udstillingen CHRISTIANIA 50 ÅR. VAR-ER-BLIR på Kunsthal Charlottenborg, er christianit og leder af Christianias Lokalhistoriske Arkiv.

Lidt om touren:

Deltagerne mødes i Christianias Hovedindgang i Prinsessegade. Turen starter i Stadens Museum for kunst, Gallopperiet i Loppebygningen, hvor et dusin Christiania-fotografer fra 70´erne frem til i dag udstiller. Her gives også en kort introduktion til turen rundt i Christiania til 2 fælles maler-atelierer og 3 hjemmeatelierer, en skulpturpark, Keramikværkstedet, Kvindesmedien og CA´s Historiske Arkiv. Turen starter i det centrale Christiania og når ud i de grønne områder på begge sider af Voldgraven. Den varer omkring 2 ½  timer med tid til at se på kunst og nyde turen. Touren er på dansk.

ENG: 

In connection with Art Week 2021, there will be two guided tours on Christiania.

The tours will be in Danish and held by Ole Lykke, who curated the exhibition CHRISTIANIA 50 ÅR. VAR-ER-BLIR, and who lives in Christiania and runs Christiania’s Local Archive. The tour will be around 2 ½  hours and will show different Christiania galleries, workshops and the green areas.

Arrangør

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa.

Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland. Det toneangivende udstillingsprogram suppleres med en lang række aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og filmvisninger.

Lokation

Christiania Christiania, Bådsmandsstræde 43, 1407 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .