Guidet 'Kunst Cruise' via Købehavns Kanal

23 maj 2018 kl. 16:00 - 19:00

Overgaden Institut for Samtidskunst, Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København


Via en bådtur i Københavns Kanal guider Art Week dig til to højaktuelle udstillinger – komplet med entre, guide samt en smoothie og vin undervejs!

Guide: Kurator Lotte Løvholm

De to visionære udstillingssteder, Faurschou Foundation og Overgaden Institut for Samtidskunst, præsenterer to kvindelige kunstneres forskellige perspektiver på krop og kultur i henholdsvis Mellemøsten og Vesten. Hos Faurschou følger vi skyggen af Mellemøstens største kvindelige kunstner nogensinde, Oum Kulthum, gennem den internationale stjerne Shirin Neshats dokumentaristiske udstilling og film Looking for Oum Kulthum. På Overgaden åbner den unge danske kunster Lea Guldditte Hestelunds udstilling Consumed Future Spewed Up As Present kroppen som fiktion og mulighedsrum.

Turen begynder på Overgaden Institut for Samtidskunst, hvorefter guide Lotte Løvholm leder gruppen til båden, og fortsætter turen til Faurschou Foundation – efter oplevelsen på Faurschou sejler båden tilbage til Christianshavn.

Estimeret tidsplan

Overgaden Institut for Samtidskunst (25 min.)
Bådtur til Faurschou (30 min.)
Gang til Faurschou (10 min.)
Guidet tour af Looking for Oum Kulthum (30 min.)
Gang tilbage til båd (10 min.)
Bådtur tilbage til Overgaden (30 min.)

OBS!
Med forbehold for vandstanden bliver deltagerne sat af i Kronløbsbassinet langs Sundkaj. Hvis der er lavvande vil kajen være for høj til at vi kan lægge til der – I så fald vil deltagerne blive sat af ved kanalen langs Murmanskgade med lidt ekstra gang til og fra Faurschou Foundation.

Kunst Cruise

Salg lukket