spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Guidet mindful vandring på Rute til Ro

Afholdt event

Guidet mindful vandring på Rute til Ro

Fra Gratis

Sted

Dato

21 jun 2022 kl. 16:30 - 18:00

Beskrivelse

Naturen har en helbredende effekt, også den natur vi finder midt i en storby. Kom og mærk på egen krop, hvordan den københavnske bynatur kan bidrage til mere ro og livskvalitet i hverdagen. Undervejs inviteres du til at opleve naturen på en ny og mere sanserig måde, hvor du styrker din opmærksomhed, dit nærvær og din nysgerrighed. Glem alt om at tælle skridt og præstere på denne rolige mini-vandring.

På sæsonens ture går vi Rute til Ro sammen, mens Katrine eller Tina, som begge er guider i naturterapeutisk mindfulness, guider dig blidt igennem nogle af øvelserne.

Praktisk om turen:
Ruten består af en 1 km lang natursti langs "vild" bynatur og skov. Vi bevæger os i et roligt tempo, og gør flere stop med øvelser undervejs. Der kan være vådt og mudrede, så gummistøvler eller andet fodtøj, der kan tåle vand, anbefales. Husk praktisk og varmt tøj, som kan tåle vind og vejr, og gerne en termokande/madpakke.

God fornøjelse på din Rute til Ro!

PASSER FOR : Voksne og evt. unge (fra 13 år).

GRUPPER: Er I en gruppe på 8 eller flere fra en forening eller organisation? Kontakt os for at høre muligheder om en eventuelt tilrettelagt tur.

OBS: Kun muligt at bestille 2 billetter pr. person. Vi sender en infomail med link til kort forud før turen.

Deltagerantal er 10-15 personer. Forhåndstilmelding er gratis, men obligatorisk. Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis der skulle opstå sygdom. Til gengæld afholder vi turen i de fleste vejrforhold, såfremt det ikke er meldt farligt vejr.

Rute til Ro er en mindful orienteringsrute på Amager Fælled med 10 poster, hvor du inviteres til at finde ro i bynaturen på en enkel, anderledes og inspirerende måde. På posterne kan du lade dig guide af mindfulness øvelser, du enten kan læse eller lytte til. Ruten er en 1 kilometer lang natursti. Læs mere på kk.dk/rutetilro

Arrangør

Rute til Ro er åben hele året, så gå gerne turen på egen hånd. 
Find vej, lyt til lydguiden og læs mere på www.kk.dk/rutetilro

Græsstierne kan være mudrede udenfor sommersæsonen. Skotøj som kan tåle mudder og væde anbefales. Naturen er sårbar, så husk at tage dit affald med dig ud igen. Affaldskurve findes udelukkende udenfor på de asfalterede gang-og cykelstier.

God tur og alt godt!

Teknik-og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune. 

Lokation

Rute til Ro Amager Fælled, Rutens hovedindgang, 300 meter inde ad den grønne cykelrute mellem Artillerivej og Ørestads Boulevard, Se kortet på kk.dk/rute til ro. Vi mødes ved rutens hovedindgang., 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .