spring til hovedindhold

GUIDET MORGENTUR I ZOO

GUIDET MORGENTUR I ZOO

Fra DKK 289,00

Sted

Flere tidsrum

14 oktober 2023 - 28 april 2024

Beskrivelse

Vil du være med til at sige godmorgen til dyrene?

Start din dag med et unikt indblik i ZOO inden åbningstid. Kom med en Zooguide på spændende morgentur rundt i Haven, mens den og dyrene vågner. 

Billetten gælder efter rundvisningen, til ZOO hele dagen. 

Det oplever du på dagen

ER DU ET MORGENFRISKT DYR?
Kom ud af fjerene med en helt særlig oplevelse i ZOO - før åbningstid! Du kan nemlig starte din dag med at blive klædt på med gode oplevelser, fed viden og fun facts fra ZOO og dyrenes verden. En Zooguide tager dig og de andre deltagere med på en hyggelig rundvisning i Haven, hvor du vil kunne opleve den særlige blanding af ro og travlhed, der er i ZOO, mens Haven og dyrene langsomt vågner.

Ingen morgener er ens i ZOO – og det gælder selvfølgelig også for morgenrundvisningerne, der kan variere på baggrund af vejret, dyrene og dagens andre aktiviteter i Haven.

Program
En time før ZOO åbner:
En Zooguide møder jer ved Hovedindgangen, og sammen går I på opdagelse i Haven i en time. 

Oplev derefter ZOO på egen hånd!

**Det med småt**

- Billetten gælder til Haven hele af dagen

- Vi anbefaler at deltagere er fyldt 12
år. Alle under 12 år skal være ledsaget af en voksen med egen billet.
Børn fra 3 år skal have egen billet til rundvisningen.

- Oplevelserne foregår udelukkende på dansk (all experiences are communicated in Danish).

Arrangør

ZOOs mission

Vi er sat i verden for at fremme naturbevarelse. Det gør vi gennem inspiration og opdagelser for vores gæster i Zoologisk Have København. Vi bidrager aktivt i det internationale arbejde med at bevare dyrearter og naturområder. Vi øger interessen for og forståelsen af naturen og dens mangfoldighed. Det gør vi ved at byde vores gæster indenfor i en have fyldt med vedkommende og aktiverende formidling og underholdende opdagelser. Og ved at engagere os aktivt i naturbevarelse i ZOO og ude i verden. For jo flere gæster, som finder vejen til Zoologisk Have København, jo flere midler har vi til at engagere os i naturbevarelse både i ZOO og i resten af verden. Alt, hvad vi gør, er baseret på et videnskabeligt grundlag.

Lokation

Zoologisk Have København, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder