Guidet Sydhavnstur

03 jun 2018 kl. 11:00 - 13:00

Pladsen foran Sydhavn Station (ved 'Fiskekonen'), Ernst Kapers Vej 1, 2450 København SV

OBS: Forsalget er lukket - stadig få pladser ledige som købes ved turstart.

Op på cyklen!

Tag med på guidet tur Sydhavnen rundt på cykel og oplev en bydel og et landskab og få historier om den magiske bydels udvikling fra 1870 til i dag.

- Fra en fortid som sumpede strandenge til nutidens nyeste boligbyggeri
- Fra uorganiserede skånske teglværksarbejdere til ”Arbejderklassens Hellerup”
- Fra de velordnede sociale boligkarreer til de fantasifulde helårsbeboede haveforeninger, den vilde natur og havnen – både den nye og den gamle.

Tid: kl. 11.00 til ca. kl. 13.00

Mødested: Pladsen foran Sydhavns StationBilletsalget slutter fredag før turen kl. 12.00. I tilfælde af ledige pladser herefter, vil det fremgå af vores hjemmeside samt hvordan man i så fald tilmelder sig. Der er max plads til 20 personer pr. tur.

Bemærk at turen aflyses i tilfælde af regnvejr. Hvis turen aflyses får de tilmeldte personlig besked og billetter refunderes.

Har du billet men må melde akut afbud, skriv venligst til guide Kaj Thelander Jessen: kajj@kalvebod.dk - eller ring på 31957437.

Om turlederen/guiden

Kaj Thelander Jessen har boet i Sydhavnen siden 1978. Han udgav i 2010 bogen Bydelsrod, som omhandler de sidste 30 års græsrodskampe for at bevare 3 unikke områder i Bydelen. Det og meget mere vil han fortælle om på disse rundture. Læs mere på www.bydelsrod.dk

Alm. billet

Salg lukket

Pensionister, arbejdsløse og studerende

Salg lukket