Guidet Sydhavnstur

27 aug 2020 kl. 15:30 - 17:30

Op på cyklen og ud i byens sidste autentiske kvarter. Ud hvor byen glider over i naturen, og man stadig kan ånde frit. Tag med rundt på cykel i Sydhavnen og oplev en bydel og et landskab og få historier om den magiske bydels udvikling fra 1870 til i dag.

Fra en fortid som sumpede strandenge til nutidens nyeste boligbyggeri - Fra uorganiserede skånske teglværksarbejdere til ”Arbejderklassens Hellerup” - Fra de velordnede sociale boligkarreer til de fantasifulde helårsbeboede haveforeninger, den vilde natur og havnen – både den nye og den gamle.

Vi kan ikke fortælle om det hele, men vi lover, at du vil elske din bydel lidt mere efter to timer i selskab med Kaj i Sydhavnen…

Tid: kl. 15.30 til ca. kl. 17.30

Gratis, men kræver tilmelding.  

Der er max plads til 20 personer pr. tur. 

Mødested: Caféhaven foran Café Karen, Wagnersvej 19 – 2450 Kb SV.  

Bemærk at turen aflyses i tilfælde af regnvejr. Hvis turen aflyses får de tilmeldte personlig besked.

Har du billet men må melde akut afbud, skriv venligst til guide Kaj Thelander Jessen: kajj@kalvebod.dk - eller ring på 31957437.

Og husk: Det er en cykeltur. Så husk jernhesten og pump dine dæk.

/// Om turlederen/guiden /// 

Kaj Thelander Jessen har boet i Sydhavnen siden 1978. Han udgav i 2010 bogen Bydelsrod, som omhandler de sidste 30 års græsrodskampe for at bevare 3 unikke områder i Bydelen. Det og meget mere vil han fortælle om på disse rundture. Læs mere på www.bydelsrod.dk

Foto af Max Mestour

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke