Event aflyst

Guidet tur: Domesticeringen af byen

DKK 95,00

Sted

Dato

11 okt 2021 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Tag på tur gennem Christianshavns rige kulturhistorie og hør om, hvordan middelklassens dyder og idealer har præget bylivet fra 1800-tallets storbyslum op til nutidens urbane parceldrømme.


Relationerne mellem byen og hjemmet, det offentlige og det private, er for alvor med til at definere byens liv. Facadernes gradvise forvandlinger fortæller en historie om samfundets kulturelle udvikling og afslører, hvordan fællesskab såvel som individualisme har sat sit tydelige præg på byen. På en tur gennem Christianshavn kan du høre om, hvordan gadens liv er blevet saneret og tæmmet gennem tiden. Først gennem almen velgørenhed og idealer om velfærd og senere gennem drømmen om privatliv i parceller og et større ønske om individualisme i storbyen. 

Sammen med folkemindehistoriker Karin Lützen og antropolog Marie Stender ser vi på, hvordan middelklassens dyder har ændret sig over tid, og hvad det har haft af betydning for livet i hovedstaden.


Start: Foran Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København
Varighed: 2 timer.

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Vor Frelsers Kirke Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .