Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Guidet tur i Smykkernes by på Vesterbro

Afholdt event

Guidet tur i Smykkernes by på Vesterbro

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

05 okt 2019 kl. 12:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom med på guidet tur i Smykkernes by på Vesterbro

Vi starter turen hos Karina Noyens der, sammen med smykkekunstner Camilla Prasch, viser en uhøjtidelige udstilling, som er under udvikling gennem hele udstillingsperioden. Karinas bidrag til udstillingen er URBAN BROOCH #3 - nyeste skud i serien Urban Broochet brocheeksperiment, der startede i 2015 og nød stor opmærksomhed i både ind-og udland.
Begge kunstnere vil være til stede og fortælle om deres værker.

Queen of gems and gem of Queens. Dette er perlen blevet kaldt. 
Når vi besøger Christine Bukkehave og Kira Høgh Kampman, er perlen taget helt til tops i et samarbejde med titlen ’En dronning værdig’. Her skal vi se Guldsmedens og perlespecialistens unikke smykkekollektion, der kroner en dronning, men også skal få dronningen frem i os alle. 

På turens næste stop møder vi smykkekunstnerne Fie Bodenhoff, Lene Wolters, Louise De La Laing, Mai Johannessen og Signe Svanholt, der er gået sammen i et undertema til dette års Skt. Loye, med udstillingen 'KONGEBLÅ.'
På gruppeudstillingen skal vi se, hvordan kunstnernes bidrag udtrykker deres individuelle formsprog og fortolkninger af temaet.

Vi slutter turen ved Charlotte Larsen, der designer tidløse og klassiske smykker med moderne kant. Hendes arbejde er både grafisk og arkitektonisk inspireret, og reflekterer hendes visuelle tankegang og begejstring for de rene linjer. 

Turen varer ca. 2 timer og foregår til fods i rask tempo. 

Smykkernes by er arrangeret af Kjøbenhavns Guldsmedelaug.

Foto: Marc’Harit 

Arrangør

Jeg hedder Christina Bizzarro og arbejder passioneret med formidling af kunsthåndværk og design. Kom med mig på guidede ture og mød kunsthåndværkere og designere i deres værksteder, butikker og gallerier. Få spændende indblik i deres arbejdsprocesser, materialer og designkoncepter. Med en baggrund indenfor smykkeformgivning og en cand.pæd i materiel kultur, har jeg både en praktisk og akademisk tilgang til at forstå og tale om relationen mellem mennesker og genstande.

Lokation

Enghavevej 70, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .