Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Guidet tur langs det militære anlæg på Vestvolden

Afholdt event

Guidet tur langs det militære anlæg på Vestvolden

Fra Gratis

Sted

Dato

11 jun 2023 kl. 15:30 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I anledningen af at København er Arkitekturhovedstad 2023, arrangeres der en række Københavnerpicnic'er rundt om i bydel 11. juni, og i den forbindelse en række forskellige guidede ture med fokus på forskellige typer af arkitektur.

Turen starter på picnicpladsen på den nye bro over Vestvolden - se kortet. I forbindelse med picnic'en arrangeres der denne 4 km lange vandretur langs 1890'ernes forsvarsværk Vestvolden, der i dag er natur. Vi går ned til bærmen, op til batteriet og når til den skjulte og skyggefulde caponiere. Paul Hartvigson forklarer de militære, politiske og praktiske sider af anlægget.

De skovbevoksede skråninger ved Vestvolden skjuler et gammelt forsvarsanlæg fra 1890'erne. I dag løber det som en naturkorridor gennem dele af København og ned mod Avedøre, med ro og nogle steder overraskende isolation. Vi kigger på den nordlige del, der var anlæggets "skulder" Husumenceinten. Undervejs excercerer Paul Hartvigson deltagerne i franske fæstningsudtryk - escarpen ned til bærmen før vi når frem til caponieren - en velbevaret bunker - der var hjørnesten i Københavns nordvestlige forsvar. Vestvolden var et kæmpe offentlig anlæg og et politisk stridens æble, og undervejs hører vi også om storpolitik, provisorier og kanonstillinger, mens vi nyder træerne og vandet. NB. Der er enkelte stejle og skrånende passager undervejs. Guide: Paul Hartvigson fra byvandring.nu

Lokation

Vestvolden, Husum, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .