spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Guidet tur om Lynetteholm

Afholdt event

Guidet tur om Lynetteholm

Fra Gratis

Sted

Dato

21 jun 2022 kl. 16:30 - 18:00

Beskrivelse

By & Havn skal anlægge Lynetteholm ved at opfylde et areal mellem Refshaleøen og Nordhavn øst for Trekroner. Lynetteholm bliver 275 hektar og får et grønt kystlandskab ud mod Øresund, som skal indgå som en del af den samlede stormflodssikring af København.

Opfyld i vandet, også kaldet landvinding, er ikke et nyt fænomen, men noget man har gjort mange steder før – ikke mindst i København. Fx er Christianshavn indvundet land på Christian IV’s tid, Kalvebod Fælled blev indvundet i 1950’erne og Amager Strandpark fik sin ø i 2005.

Kom og hør om, hvordan vi skal genbruge jord fra Københavns mange byggeprojekter til at anlægge Lynetteholm, og hvilke tanker og visioner, der ligger bag skabelsen af Lynetteholms kommende kystlandskab og rekreative område mod Øresund.

Vi mødes ved krydstogsterminal 2 på Oceankaj i Nordhavn kl. 16.30, går en tur og tager herefter på en sejltur i yderhavnen, hvor Lynetteholm kommer til at ligge.

Undervejs vil adm. direktør for By & Havn Anne Skovbro fortælle om visionen for Lynetteholm og selve anlæggelsen af Københavns nye halvø og stormflodssikring. Herudover vil rådgivere fra By & Havns rådgiver- team (bestående af COWI, Arkitema og Tredje Natur) give et indblik i det enorme forarbejde til Lynetteholm på tværs af mange fagspecialister og arkitekter, herunder særligt om konstruktionen af halvøens perimeter (omkreds) og kystlandskab. Endelig vil medarbejdere fra entreprenørfirmaerne Aarsleff og Munck fortælle om, hvordan anlægsarbejdet rent praktisk foregår netop nu og fremover.

Det bliver naturligvis også muligt at stille spørgsmål undervejs.

Deltagerne på turen bliver udstyret med et headset, så alle kan høre godt uden at skulle stå tæt sammen. By & Havn byder desuden på en kop kaffe og en cookie. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Dette er den første tur ud af flere, så hvis du ikke får plads denne gang, får du muligheden igen på den anden side af sommerferien.

Vi regner med at arrangementet slutter kl. 18, men tidsplanen kan skride en smule. Forholdene omkring ombordstigning vanskeliggør desværre vores mulighed for at betjene kørestolsbrugere og gangbesværede ombord. Der tages forbehold for aflysning, hvis vejret på dagen ikke egner sig til sejlads.

Arrangør

By & Havn udvikler nye bykvarterer i København og driver Københavns Havn. Ambitionen er at skabe sunde, bæredygtige og sammenhængende bykvarterer af høj kvalitet med plads til fællesskaber, det gode liv i byen og en levende havn i samspil med Københavnerne. By & Havns aktiviteter finansierer offentlig infrastruktur, der gør det lettere og mere bæredygtigt at være københavner.

By & Havn develops new urban areas in Copenhagen and operates Copenhagen Port. Our ambition is to create healthy and coherent high-quality neighbourhoods with room for community activities, a vibrant urban life and a living port which form part of the Copenhageners’ lives. By & Havn’s activities generate funds for public infrastructure, which facilitates a more sustainable life for the people of Copenhagen.

Lokation

Oceankaj Terminal 2 Oceankaj Terminal 2, Oceankaj, 2150 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .