Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Guidet tur på Holmens Kirkegård

Afholdt event

Guidet tur på Holmens Kirkegård

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

18 maj 2023 kl. 11:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Holmens Kirkegård blev indviet i 1666 og hed oprindeligt Matrosernes Kirkegård. Kirkegården hørte til Nyboder og marinen, men der var også fattigkirkegård. Kirkegården har mange spændende historier og kendte personer. Det er her vi finder Orla Lehmann, Louise Heiberg, Troels Kløvedal, Freddy Fræk og Burmeister & Wain. Her er gravhøjen med de faldende fra Slaget på Reden og nok et af de mest spektakulære kapelbygninger i Danmark. En fantastisk flot kirkegård med mange skjulte fortællinger.


Arrangør

Oplev Historien ejes af Morten Lander Andersen. Morten Lander Andersen er Canc.mag. i historie og religion. Forfatter til flere bøger - blandt andet flere guider til København udgivet på forlaget Frydenlund.

Lokation

Lille Triangel (Dag Hammarskjölds Allé), 2100 København, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .