Guidet tur til Kalø og madlavning i Jægerforbundets bålhytte

Molsvej 34, 8410 Rønde
21 mar 2020 kl. 10:00 - 16:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Guidet vandretur til Kalø Slotsruin med naturformidling og historiefortælling. Herefter madlavning på bål i Danmarks Jægerforbunds bålhytte.

Bemærk at dette arrangement alene er for Veteraner og deres pårørende. Veterankort kan evt. påkræves fremvist.

Profile picture
Veteran Oasen

Vi vil gerne oprette frivilligt mentorkorps til hjælp og støtte for de veteraner, som har det dårligst eller lige har brug for en hånd i ny og næ samt et pårørendenetværk, hvor pårørende kan hente lidt hjælp til praktiske gøremål eller blot få en snak med ligesindede.
Siden her opdateres løbende efterhånden som projektet skrider frem.

Formål, idé og rammer

Formålet med projektet er at skabe et værested og bofællesskab for veteraner i Nordjylland. Stedet skal skabe en ramme om aktiv rekreation, som kan være med til at forøge veteraners modstandskraft og livskvalitet. Vi mener, at vi gennem samvær med andre, små sejre i hverdagen igennem aktiviteter og genopbygning af selvtilliden kan hjælpe flere veteraner med psykiske eftervirkninger tilbage til et ”normalt” liv.

Danmark har deltaget i mange og store internationale operationer i forbindelse med Danmarks aktive udenrigspolitik. De danske veteraner har ofte været udsendt mere end én gang til konfliktområder og antallet af veteraner, der lider af forskellige traumer efter hjemkomst er støt stigende, og der er godt tre gange så mange veteraner som ventet, der søger behandling i specialiserede tilbud.

Vores mission er derfor at skabe et frivilligt drevet værested og rehabiliteringscenter som supplement til de eksisterende tilbud. Idéen er at købe et mindre landbrug og oprette et værested, som kan anvendes til aflastning, mødested, aktivitetscenter for veteraner og deres pårørende samt til deciderede ressourceforløb i samarbejde med det offentlige.

Event aflyst

Guidet tur til Kalø og madlavning i Jægerforbundets bålhytte

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke