spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Guidet tur til Kalø og madlavning i Jægerforbundets bålhytte

Event aflyst

Guidet tur til Kalø og madlavning i Jægerforbundets bålhytte

Fra Gratis

Sted

Dato

21 mar 2020 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Guidet vandretur til Kalø Slotsruin med naturformidling og historiefortælling. Herefter madlavning på bål i Danmarks Jægerforbunds bålhytte.

Bemærk at dette arrangement alene er for Veteraner og deres pårørende. Veterankort kan evt. påkræves fremvist.

Arrangør

Vi vil gerne oprette frivilligt mentorkorps til hjælp og støtte for de veteraner, som har det dårligst eller lige har brug for en hånd i ny og næ samt et pårørendenetværk, hvor pårørende kan hente lidt hjælp til praktiske gøremål eller blot få en snak med ligesindede.
Siden her opdateres løbende efterhånden som projektet skrider frem.

Formål, idé og rammer

Formålet med projektet er at skabe et værested og bofællesskab for veteraner i Nordjylland. Stedet skal skabe en ramme om aktiv rekreation, som kan være med til at forøge veteraners modstandskraft og livskvalitet. Vi mener, at vi gennem samvær med andre, små sejre i hverdagen igennem aktiviteter og genopbygning af selvtilliden kan hjælpe flere veteraner med psykiske eftervirkninger tilbage til et ”normalt” liv.

Danmark har deltaget i mange og store internationale operationer i forbindelse med Danmarks aktive udenrigspolitik. De danske veteraner har ofte været udsendt mere end én gang til konfliktområder og antallet af veteraner, der lider af forskellige traumer efter hjemkomst er støt stigende, og der er godt tre gange så mange veteraner som ventet, der søger behandling i specialiserede tilbud.

Vores mission er derfor at skabe et frivilligt drevet værested og rehabiliteringscenter som supplement til de eksisterende tilbud. Idéen er at købe et mindre landbrug og oprette et værested, som kan anvendes til aflastning, mødested, aktivitetscenter for veteraner og deres pårørende samt til deciderede ressourceforløb i samarbejde med det offentlige.

Lokation

Danmarks Jægerforbund - Jagtens Hus Danmarks Jægerforbund - Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .