spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Guiding Star Orchestra @ Agerupgård

Afholdt event

Guiding Star Orchestra @ Agerupgård

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

24 jun 2023 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Vi i INSULA er pavestolte over at kunne præsentere Danmarks bedste reggaeorkester for fuld udblæsning. Kom og hør musikkollektivets kærlighed for reggae og roots, når de mediterer deres dybe tunes for os på Agerupgård. Vi glæder os helt vildt til at nyde en hyggelig sommeraften med jer alle sammen på Agerupgård. 
Mulighed for parkering.
Dørerne åbner kl 19 med økologisk bar & dj’s 
Guiding Star Orchestra

Ras Money


Arrangør

Insula er en musikforening, dannet på Samsø i sommeren 2022, som præsenterer regulære koncerter, sanseoplevelser, såvel som overrumplende hybrider af disse, debatter, kunstoplevelser m.v.

Med musikken som omdrejningspunkt, vil vi favne præcis så bredt som vi behages.

Følg os på Facebook

Vi laver arrangementer over hele øen; i kirker, tomme bygninger, den smukke natur, lader, færger, såvel som mere traditionelle lokationer: Vinkapellet samt Rockhotellet i Brundby, forsamlingshuse m.v.


Lokation

Grafisk Værksted Agerupgård, Agerup 6, 8305 Samsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .