Foto af Erik Witsoe @ Unsplash

Guldægget 2019

04 maj 2019 kl. 12:00 - 23:59

Campustorvet, Campusvej 55, 5230 Odense

Guldægget er tilbage igen i år, og denne gang bliver det endnu federe! 

Kom med til dette års Guldægget og oplev de nyeste unge talenter i filmverdenen, når deres film ruller hen over det store lærred. Guldægget er det perfekte sted til at møde andre filminteresserede, skabe netværk og få en fantastisk aften med film, champagne og live musik til maden! 

Guldægget 2019 arrangerer desuden for første gang en manuskriptkonkurrence inden filmfestivalen går i gang, hvor det bedst pitchede manus vil blive vist om aftenen til selve showet! 

Helt ekstraordinært har Guldægget også i år givet gymnasieelever mulighed for at få en god start på filmkarrieren, da vi har åbnet op for tilmeldelse af filmfor alle gymnasier på Fyn med mediefag på minimum B-niveau - vi glæder os til at se, hvilke film der bliver sendt ind!

Guldægget tilbyder 2 slags billetter:

  • 1 til hele festivalen inkl. manuskriptkonkurrence, filmvisning, spisning og fest. Denne billet koster 170kr.
  • 1 til afterparty, som starter EFTER filmvisning og spisning. Denne billet koster 50kr.

Guldægget er en fest til ære for alle medie- og manuskriptstuderende, og vi opfordrer alle med interesse i film og manuskript til at deltage i vores arrangement. Der vil være rig mulighed for at snakke med andre indenfor branchen, og hvem ved? Måske finder du crewet til din næste film!

Tema og Dresscode vil blive offentliggjort når vi nærmer os d. 4. maj, så hold øje med vores hjemmeside, Facebook og Instagram. Du kan også følge os på snapchat!

Har du spørgsmål? Skriv til os på:

guldaegget2019sdu@gmail.com

Filmfestival

DKK 170,00 + DKK 8,88 gebyr

Fest

DKK 50,00 + DKK 4,38 gebyr