GULDASTRONAUTS OPFINDERKLUB

Kochsgade 31, 5000 Odense
29 jun 2020 kl. 09:00
03 jul 2020 kl. 13:30
Billetter DKK 1.800,00
Billetter DKK 1.800,00
Kunne du tænke dig at lære at programmere Micro:bit, designe lamper, bygge robotter, automater, rumpistoler eller at være kreativ i vores byggeværksted?

Det kan du komme til i Opfinderklubben!

Opfinderklubben er Guldastronauts mobile opfinderværksted – her bliver der designet lamper, hygget med skøre robotter, bygget automater og leget med kredsløb, elektronik og microbit-controllere – der bliver arbejdet med laserskæring, 3D-print, robotteknologi og bæredygtighed, animation og spiludvikling. 

I Uge 27 gæster Opfinderklubben Odense til en 5 dages sommercamp med design, teknologi og innovation i børnehøjde (6-11 år). 
læs mere om opfinderklubben HER

Profile picture
Guldastronaut
Guldastronaut er et innovationskollektiv, hvis mission er at skabe kreative aktiviteter og workshops for børn i design, teknologi og innovation. Desuden designer vi kompetenceudviklingsforløb for undervisere i samme emner. På vores workshops lærer børnene at kaste sig ud i designprocesser, at tænke kreativt og nyt, at få og udvikle idéer, koncepter og produkter. De lærer nye og spændende teknologier at kende, og de lærer hvordan de kan bruge dem til at sætte deres egen viden og idéer i spil. Vi eksperimenterer, udforsker, udfordrer og leger. Vi bygger rumpistoler, arbejder med paptronik og e-tekstiler, laver animationsfilm og programmerer robotter, og så samler vi på succes- og aha!-oplevelser.
Event aflyst

GULDASTRONAUTS OPFINDERKLUB

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke