Guldimund // RUST Sleeps Around

Rantzausgade 49, 2200 København N
31 mar 2022 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 195,00
Billetter DKK 195,00

RUST Sleeps Around er tilbage. RUST er igen rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.

GULDIMUND

Bag Guldimund står 30-årige Asger Nordtorp Pedersen, der var sangskriver, bassist og medforsanger på TÅRNs debutalbum ’Ud Ad Mit Vindue’ (2016), og som igennem flere år var bassist og medsangskriver i Blaue Blume. Han har nu helliget sit virke til Guldimund, der oprindeligt tog sin begyndelse i 2016.

Som navnet antyder, trækkes der hos Guldimund tråde til den danske sangskat. Asger sang som barn i drengekor, og hans indie/folkede univers har en umiskendelig skandinavisk tone. Debutalbummet 'Dem, Vi Plejede At Være' cementerer for alvor Asger som en af Danmark mest særegne lyrikere.

Albummet, der fik seks stjerner i Fyens Stiftstidende, iscenesætter en meget svær og kritisk fase i et parforhold, og vores jeg-fortæller beskriver nøgternt og på nærmest Knausgård-iagttagende vis situationerne, som de udfolder sig. Hvor teksterne forholder sig beskrivende og fri for patos, er det i fremførslen og i instrumenteringen, at følelserne får frit spil. Til marts kan Guldimund opleves i Brorsons Kirkens smukke rammer som en del af RUST Sleeps Around-konceptet.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 195 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke