Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Gunde On Garner

eventet sluttede

Gunde On Garner

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

31 aug 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Henrik Gunde (piano) · Nicolas Kock (bas) · Karsten Bagge (trommer)

Errol Garner, den store amerikanske jazzpianist og melodifortolker af guds nåde, ville være fyldt 100 år i 2021. Gunde On Garner har eksisteret siden 1995, og trioens dedikerede mål er at spille i Garners ånd, men med egne arrangementer af både danske og udenlandske sange.

Med afsæt i den gode melodi, uden hensyn til, om den kommer fra jazzen, rocken eller poppens verden, nærmer Gunde On Garner sig et udtryk, mesteren selv kunne have haft, hvis han havde levet i dag. Og dog har de, med Henrik Gunde, en af landets travleste jazzmusikere i spidsen, i høj grad også deres eget bud på tingene, båret frem af Nicolas Kock og Karsten Bagges kreative, swingende og energifyldte spil.

Gunde On Garner leverer et show, der både hylder Garners karakteristiske swing og stil og samtidig overrasker med valget af sange og en udadvendt spilleglæde, der hver gang lader musikken komme et nyt sted hen.

For at få en forsmag på bandets uforlignelige stil og tætte sammenspil, klik her under: 

Gunde On Garner har lavet tre feel-good-albums på STUNT Records:

2007: “Songs that could have been played by Erroll Garner – if he had only known them...”
2009: “GOG Plays Bent Fabric”
2011: “Live at Jazzcup”

Om musikerne:

Henrik Gunde: Siden 2004 fastansat pianist i Radioens Bigband. Passer ind i snart sagt alle formater og stilarter, og er en meget benyttet sideman af forskellige kunstnere som Jan Harbeck, Erik Grip, Helle Hansen, Janne Mark, Katrine Madsen m.fl. Udgave i 2012 sit hidtil eneste album i eget navn, Henrik Gunde “NOW!” . Spiller desuden fast med Tivoli Bigband. Modtager af Ben Webster Prisen 2018 samt Palæ Bar Jazzprisen 2015.

Nicolas Kock: Bassist i forskellige sammenhænge, bl.a. sin egen kvintet og Jazz Cats. Har siden 1990 været primus motor for undervisningen af unge, talentfulde musikere på såvel Vestjysk Musikkonservatorium som Kulturskolen/MGK, Esbjerg. Har ligeledes i mange år brugt sin store praktiske musikalske erfaring og teoretisk/historiske viden til at etablere en lang række hyldestkoncerter til nogle af jazzens mange store navne med Temaaftner om bl.a. Clark Terry, Oscar Peterson, Gerry Mulligan og Count Basie.

Karsten Bagge: Trommeslager, der i de seneste 2 årtier har været at finde som fast samarbejdspartner med bl.a. Thomas Clausen, Jørgen Emborg, Bob Rockwell, Schackmates o.m.a. Har igennem tiderne også optrådt med både Radioens Bigband, Tivoli Bigband, Klüvers Bigband samt Monday Night Bigband, Malmö. Har desuden udgivet 2 albums som bandleader: KB Project “Enfant Terrific” (2010) og Trio Unity “Current”(2012), sidst nævnte med de to amerikanske verdensstjerner Kevin Hays (p) og Scott Colley (b).

Lokation

Designmejeriet Designmejeriet, Alhøjvej 2, 8660 Skanderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .