Guns N Roses-Jam m. support: Black Boned Lucy

14 apr 2018 kl. 20:00 - 23:30

Paramount, Eriksvej 40, 4000 Roskilde


Guns N Roses-Jam på Paramount - Koncerten optages!

Danske Guns N Roses-Jam hylder verdens farligste rock-band, der i slutningen af 2016 annoncerede verdensturne og som alene i Europa solgte mere en 1 mio billetter på 24 timer! GNR toppede i 2016 og 2017 listen over bedst sælgende koncertnavne! Igen i 2018 er Guns N Roses på landevejen i Europa og i Danmark! Danske Guns N Roses-Jam fortsætter ligeledes med at hylde originalerne, og glæder sig til at komme landet rundt!

Der lægges vægt på numrene fra ”Appetite for Destruction”, ”GNR Lies” og dobbeltudgivelsen ”Use Your Illusion”, når Guns N Roses-Jam går på scenen og giver en fuldstændig autentisk oplevelse med Axl, Slash og co. Alle klassikerne lige fra Sweet Child O’ Mine og Paradise City til Don’t Cry og November Rain bliver taget under kærlig behandling, og lukker du øjnene kan du mærke suset fra Hollywood! Det er med god grund, at Guns N Roses-Jam omtales som Europas bedste GNR-coverband!

Guns N Roses-Jam gør en dyd ud af at levere et show på højeste niveau og reaktionerne udebliver ikke. Roskilde Festival bookede Guns N Roses Jam til sin frivillig fest i 2014 og kom med følgende udtalelse bagefter:

”Tak for et forrygende show til vores frivilligfest. I har sgu ’sounden’ som originalerne og ligner dem tilmed på en prik – hold fast i det. Hvis man vil være coverband skal man gå hele vejen 100 % - og det gør I!

Igen i 2018 går Guns N Roses Jam igen linen ud og lidt længere …


Support: Black Boned Lucy.

Black Boned Lucy kommer med en tilgang til at rock skal opleves og ikke bare høres. Alle numre er skrevet af bandet selv. Black Boned Lucy som stammer fra Roskilde, sender dig på en tur gennem de sidste 50 år, og fylder dine knogler op med klassisk rock. Hverken Led Zeppelin, Deep Purple eller Guns ´N´ Roses har levet forgæves. Black Boned Lucy har et mål om at være nærværende og sørger altid for at du føler dig som en del af bandet og får lyst til at fyre en luftguitarsolo eller to af.

https://www.facebook.com/blackbonedlucy/

www.reverbnation.com/blackbonedlucy

Billet

Salg lukket