spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Gurli Octavia [support: he is tall]

Afholdt event

Gurli Octavia [support: he is tall]

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

27 aug 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Gurli Octavia er godt i gang med at markere sig som en af landets mest overbevisende og personlige sangskrivere med en stemme, der i den grad er svær at ryste af sig, når man først én gang er blevet bjergtaget af hendes inderlige, til tider skrøbelige vokal, der også rummer en urkraftig storladenhed.

Hun tilbragte de første år af sit liv på landevejen i en hestetrukket cirkusvogn. Opvokset i en verden fuld af gøglere, opdraget et sted mellem drømme og virkelighed. En opvækst der har sat sit præg på hendes musikalske univers. Hun blev født på den magiske dag 8.8.88, hvorfor hun fik navnet Octavia.

Hun har tidligere udgivet tre EP’er og er desuden en velbevandret live-artist, og har blandt andet spillet på Roskilde Festival i 2018 samt adskillige shows rundt omkring i Danmark.

Debutalbummet ’I Could Be Blossoming Instead’ udkom i starten af 2021 til store roser:

”… i den grad et album, der har det hele – formatet, personligheden, sangene, sangeren og ikke mindst et lydmæssigt landskab, der blomstrer fra start til slut (…) Gurli Octavia er sprunget ud i fuldt flor – hun, hendes hold, hendes sange blomstrer – der er forår på vej.” - side 33 

Det er et album, der omfatter flere ting, men kan beskrives med et enkelt ord: Frigørelse. Frigørelse både i valget af sange på albummet og i produktionen af sangene, men mest af alt en frigørelse fra andre folks holdninger i forhold til Gurli Octavia som person og som kunstner og vigtigheden i at vælge selv.

Hendes koncerter indeholder alt fra vilde sange, der næsten bruser over af eufori til spinkle, florlette sange, der får nakkehårene til at rejse sig. Tekstuniverset er eventyrligt, legesygt og kredser om emner, der spænder fra liv og død til kærlighed og retfærdighed.

Support: he is tall

he is tall. er den nye dreng i klassen. Han er ikke så høj, men når han med sin guitar i favnen indtager scenerne rundt omkring i Danmark, så vokser han. For det er nemlig på scenen, at den sympatiske drengerøv Troels Thorkild Sørensen, fra Mårslet ved Aarhus, pudser selvtilliden af som musikeren he is tall.

Han har gjort et imponerende første indtryk i det danske vækstlag og sammenlignes med den amerikanske musiker, Jeff Buckley. Han har ligeledes ageret support act for navne som Tyler Childers, Leoniden og Brandy Clark. Trods sit simple musikalske set-up, henter he is tall. inspiration fra b.la. hiphop og smelter det sammen til sin egen ærlige og originale ly

Første singler og pladekontrakt:

I 2019 udgav he is tall. singlerne “little brother.” og “dad.”, som har fået opmærksomhed i både ind- og udland. B.la. radioafspilninger i USA og Holland, og featuring på den amerikanske spotify-playliste ”Discover: Indie Rising”. Herhjemme er begge sange ligeledes endt på Bands of Tomorrows nordiske hits-playliste og delt af bloggen Good Because Danish. Ved udgivelsen af “dad.” kom he is tall. i artist spotlight på den amerikanske blog Indie Rock Café.

Kort inde i 2020 underskrev he is tall. en pladekontrakt med Møs Møs (Mellemblond, Danni Toma mm.). Han arbejder benhårdt på nyt musik i sit studie på Islands Brygge, og har en debut-EP på trapperne.

Lyt: https://soundcloud.com/heistall

Dørene åbner kl. 19.30

Arrangør

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Pavillonen ved Karens Minde Kulturhus KLEIN - Sydhavnens spillested || Pavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .