Gustaf Ljunggren / Emil de Waal med special guest Elith “Nulle” Nykjær

Gustaf Ljunggren / Emil de Waal med special guest Elith “Nulle” Nykjær

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

08 sep 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Gustaf Ljunggren og Emil de Waal har spillet sammen i 25 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits fra Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina.


Duoen udgiver deres tredie album i juli 2023
og har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor. De har indspillet et stemningsfuldt album med ny musik på akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter, som allerede har både rørt, rystet, swinget og rocket publikum. Alt er indspillet og mixet i New York af Andy Green (Velvet Underground og John Cale).


Under aftenens andet sæt får duoen besøg af Nulle: en legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl. a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene. De tre er tilsammen en musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer og deres debutalbum vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013. En skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Hans Henrik Ley, Sidney Bechet, Aske Bentzon, Fuzzy, Simon and Garfunkel, Chopin og alt, hvad hjertet kan begære - som de bare må tage igen og igen.

 Line-up: Gustaf Ljunggren (diverse), Emil de Wall (trommer),
Elith “Nulle” Nykjær (klarinet)

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .