spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gwenifer Raymond (UK) + Yngel

Afholdt event

Gwenifer Raymond (UK) + Yngel

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

04 jun 2021 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Døre kl 16 / koncert kl 17

Walisiske Gwenifer Raymond træder med guitar og banjo spændende stier i et amerikansk inspireret landskab. ALICE bringer hende på tour i Danmark, herunder til Summer Series, hvor du også kan opleve den innovative guitar-duo Yngel.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Denne aften er der disket op til alle med interesse i godt guitarspil i brydning mellem tradition og eksperiment. Vi er meget stolte over at byde på den walisiske guitarist Gwenifer Raymond, som rammer Summer Series som del af en dansk mini-tour, som ALICE er med til at præsentere og som også bringer Raymond til Sønderho, Torup og Hårbølle.

Trods sin walisiske baggrund har Raymond markeret sig som en prægnant fortolker af den amerikanske guitar-tradition. I sin ungdom spillede hun punk og grunge, men bl.a. Nirvanas fortolkning af den amerikanske blues-legende Leadbelly sendte hende i retning af den amerikanske folkemusik – fra blues til Appalachian folk, og ikke mindst på sporet af American Primitive guitarister som John Fahey.

Hendes funklende finger picking spil på både guitar og banjo trækker på stærke rødder og solide forbilleder, men hun er også en musiker med sin egen personlige stil – en stil, der vækker benovelse i USA, hvor det markante label Tompkins Square har taget hende i folden. Debutalbummet “You Never Were Much of a Dancer” fik fantastiske anmeldelser, og ambitionsniveauet hæves på det fremragende album “Strange Lights Over Garth Mountain” fra sidste år – et album, der skaber store forventninger til hendes tour i Danmark, der bringer hende til:

2/6 Sønderho, Fanø Free Folk Festival pop-up
3/6 Torup, Torup Spisehus
4/6 København, ALICE Summer Series
5/6 Hårbølle, På Den Anden Side

Der er mere guitar-udforskning på programmet fra danske Yngel. Emil Palme og Taus Bregnhøj-Olesen, der flere gange har gæstet ALICE, rækker tilbage i fortiden og skubber samtidig blidt og vedholdende til grænserne for hvordan lyde kan blive til med elektriske guitarer. Yngels musik er fyldt med skrøbelig kompleksitet og melankolsk resonans, hvor sten og metalobjekter bliver brugt til at udfolde guitarens klange.

Praktisk om ALICE Summer Series
Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Alice Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .