spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

GYS I KIRKEN - 4 - DE 4 A´ERS DØD

Afholdt event

GYS I KIRKEN - 4 - DE 4 A´ERS DØD

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

31 okt 2020 kl. 18:00 - 23:00

Beskrivelse

ANG. NYE CORONA-RESTRIKTIONER: DET ER HELDIGT AT VI ER FLYTTET TIL KONCERTKIRKEN BLÅGÅRDSPLADS SOM ER RUMMELIG. VI TAGER FORHOLDSREGLER, FOR AT UNDGÅ SMITTE, ALVORLIGT. DER ER PLADS TIL AFSTAND OG DYBE SUK.DER ER BEGRÆNSNING AF BILLETTER, SÅ VI IKKE BLIVER FOR MANGE.

TRAUME & CO PRÆSENTERER FOR 4 ÅR I TRÆK: GYS I KIRKEN - 4 , DE 4 A'ERS DØD.

Gys i kirken startede som koncept i 2017, og er blevet afholdt hvert år siden på allehelgensaften. Tanken bag konceptet er at belyse døden fra alle tænkelige vinkler, kunstneriske såvel som sociale og forskningsmæssige, samt skabe et alternativ til de mange børne- og ungdomsarrangementer, der er opstået i kølvandet på udbredelsen af Halloween.

De tidligere års events har fokuset på hhv. den gotiske død, hvor vi bl.a. havde besøg af forfatterne Leonora Christina Skov, Peter Adolphsen og Jeppe Brixvold, den mexicanske Día de Muertos, hvor de optrædende talte Suzanne Brøgger, Karsten Pharao, antropolog Regnar Kristensen, elever fra Forfatterskolen og den nordiske død, hvor musiker Qarin Wikström, anmelder Kamilla Löfström - om Morten Søndergaards epitaf-kunst, shaman John Angejoq, forfatter Nicolaj Stochholm og en epitaf-workshop var med til at støbe aftenen.

Vi har samarbejdet med forskellige institutioner på Nørrebro, og heriblandt kan tælles Kulturcentret Assistens, Verdenskulturcentret og Hus Forbi. Det fokus fortsætter vi i 2020. En tilbagevendende samarbejdspartner er Stefanskirkens præst Thomas Høg Nørager, som også i år har givet tilsagn til at medvirke i en dødsdebat med andre inviterede gæster, heriblandt buddhist Helen Munch-Petersen, imam Ahmet Polat og Soldat Christian Krølle Pedersen.

Glæd jer til GYS I KIRKEN - 4, hvor vi har samlet alletiders gruppe af kunstnere til årets døds-event hvor det gælder Afrika, Asien, Arabien og Afrikas død: Kunstnere og forfattere: Jimbut Jun Feng (Kina) , Ditte Steensballe, DK (et vestligt syn på den eksotiske død), Tora Balslev, DK (danser, butoh/japan inspireret), Sahar Mandour (Libanon) Ibrahima Diallo Sory), Kirstyn McDermott, (Australien). Flere navne følger.Lys og lys: Bech & Daumiller Toastmastere: Amdi Silvestri og Mikkeline Gudmand-Høyer.Vi indleder den dødelige aften med døds-panel. Her medvirker den lokale præst fra Stefanskirken: Thomas Høg Nørager, Imam: Ahmet Polat, Buddhist:Helen Munch-Petersen og soldat Christian,’Krølle’ Pedersen. Publikum vil her kunne stille spørgsmål og være med til debat om døden. Der vil traditionen tro være en Tema-bar og workshop ( andre år har der været Poe-karaoke, sugarskull-DIY og epitaf-workshop. Dette år har vi valgt at lægge pauser flere steder med levende musik og med plads til snak og dødelig-hygge på denne fuldmåneaften.EARLY-DEATH-TICKETS kan købes via billetto allerede nu:

Eventet er kurateret af kunstnergruppen Traume & Co som her samarbejder med forfatter Amdi Silvestri og lyskunstner Per Daumiller.

Støttet af Statens Kunstfond

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .