Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

GYSERGAARD '23

Få billetter tilbage
Afholdt event

GYSERGAARD '23

Fra DKK 69,00

Sted

Dato

20 okt 2023 kl. 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Få en halloween-oplevelse ud over det sædvanlige. 

For andet år i træk afholdes Bornholms mest uhyggelige event på den nedlagte svinegård Kjøllergaard i Østermarie. Kom på en tur gennem de uhyggelige lader, skove og områder fyldt med overraskelser og chok.

Turen er på eget ansvar og du kan blive udsat for snavs, klaustrofobiske rum, blod, monstre, død, religiøse ritualer, mørke og bortførelser. Gysergaard er IKKE for sarte sjæle. 

Turen tager cirka 10-20 minutter og spænder over omtrent 300 - 500 meter. 

Der kan max gå 4 personer ad gangen pr. tur.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, kage, sodavand og slik. Alle der gennemfører Gysergaard får en lille gratis pose slik. Klæd jer lunt på, da bygningerne ikke er opvarmede. Der er ingen toiletfaciliteter. 

Der tilbydes to versioner af Gysergaard-ruten: Den røde, som er MEGET skræmmende (anbefales ikke til børn under 12 år) og den GRØNNE som er for lidt mindre børn (men dog stadig ikke for sarte sjæle. Det frarådes på groveste at medbringe børn under 3 år.

Ankom gerne i starten af dit tidsinterval og forvent at der kan være op til ca. 20-30 minutters ventetid. Brug evt. ventetiden på græskarskæring, krea-værksted eller andet som vi har gjort klar.

Prisen er den samme uanset alder. Det er dog muligt for alle at besøge og opholde sig på Kjøllergaard gratis under hele arrangementet. Der er derfor fri adgang til at købe kaffe/kage m.m. i det fælles opholdsrum mens selve gåturen kræver gyldig billet. Her kan du også vente i fred og ro, mens din familie/venner er inde at prøve turen.

Arrangør


En kreativ hub i Østermarie på Bornholm.

Kjøllergaard er et samlingspunkt og levende værksted for kreative og kunstneriske sjæle indenfor en række forskellige fagområder.

Det nedlagte landbrug Kjøllergaard er i fuld gang med at blive omdannet til et kultur-paradis med musik, litteratur, film, tv, kunst, mad og arkitektur.

Kjøllergaard er et kunstnerisk mekka for både lokale, professionelle, frivillige og internationale kreative sjæle.

Her er bl.a. Østpaa Festival, Østersø Sonics, North Creative Academy og meget mere.

Læs mere på www.kjollergaard.dk

Lokation

Kjøllergaard, Lyrsbyvej 32, 3751 Østermarie

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .