eventet sluttede

H.C. Andersens sidste år og andre historier fra Nordre Frihavnsgade

DKK 135,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 10:30 - 12:00

Beskrivelse

21. maj er der markedsdag på Nordre Frihavnsgade, hvor trafikken lukkes ude og de handlende kommer ud på gaden. Oplev gaden på denne  unikke dag og hør de spændende historier om hvordan gaden blev til.

Nordre Frihavnsgade er en af de største handelsgader på Østerbro, men egentlig ikke særlig lang. Det var heller ikke oprindeligt meningen at den skulle have så stor betydning i bydelen.

Hør om hvorfor en lille kalkbrænderivej blev til en stor handelsgade og se hvor H. C. Andersen levede sine sidste år - og døde.

Vi mødes ved "Bien", den gamle bygning på Trianglen.

Morten Lander Andersen guider.

Turen er arrangeret af www.byvandring.nu. Modtag nyhedbrevet Vejviseres udsendes 1-2 gang om måneden med kommende ture og rabatkoder. Klik her for at tilmelde dig (det er også let at afmelde). https://byvandring.us6.list-ma...

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Ventehuset "Bien" på Trianglen Ventehuset "Bien" på Trianglen, Trianglen, 2100 København Ø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .