H.E.R.O.

Studiestræde 52, 1554 København
03 jun 2021 kl. 19:00 - 23:59
Super arrangør

Danske H.E.R.O. leverer rock med internationalt snit i Pumpehuset den 16. december.

H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og på radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014.

Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy og på blot et års tid, har Christoffer, Anders, Søren og Johan været på Japan-tour med guitar-helten Slash, spillet deres første headliner-shows i både Japan og Danmark, og nu også udgivet hele to plader.  Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. oplever stor interesse internationalt.

H.E.R.O. lagde Japan ned på et splitsekund, men den danske trio hviler ikke på laurbærene – mindre end et år efter, er de klar til at indtage resten af verden med nyt album. På debuten ‘HUMANIC’ fra 2019, markerede de sig med en frygtløs kombination af catchy pop og hård rock, men på opfølgeren ‘BAD BLOOD’ har trioen skruet endnu højere op for begge, og rock-pedalen er nu trådt helt i bund henover fængende pop-melodier.

Særligt tilbud til Pumpehusets gæster
Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke